nem a tárcsázó -val van nékem bajom , hanem a telefon résszel über gagyi,
1 sö kép, gyönyörü ha itt is ilyen, na ezen része, brrrr
You are not allowed to view links.
Register or Login
Alapból valóban nem egy vizuális orgazmus a hívás közben előbújó valami, de ha jó minőségben vannak az adott kontakthoz képek társítva, akkor közel sem ilyen szörnyű a helyzet. FB szinkronizációhoz én a HaxSync-et használom, ez jó minőségben letölti a képeket, egyéb infókat is, valamint a HTC-s megoldáshoz hasonlóan létrehoz az adott kontakthoz a jegyzetbe egy azonosítót, ami után magától megtalál minden már korábban párosított nevet....MINDET!:) Sőt alapból egész jó találati eredménye volt. Szal így nem volt gáz a phone rész és mellesleg a telefonkönyv, hívásnapló azért érezhetően gyorsabb az AOKP romokon.
Aki szeret kicsit küzdeni a telefonjával és új dolgokat kipróbálni, azoknak mindenképp érdemes ezeket feltenni, pár napra ismét új telefonja lesz, de akkuban tényleg érezhetően gyengébb, engem spec ez a memórakártyás mizéria sem töltött el túl nagy örömmel, a kamera rész funkciókban szerényebb, szvsz kicsit az is csúnyább is, valamint azért néha tapasztaltam kicsit idegesítő fagyásokat mind3 általam próbált AOKP romon, természetesen mindet full wipe raktam. Ja és a másik ugye, hogy jobban melegszik a teló tőlük, főleg telepítés után a visszaállításkor szinte sütött.
Ezek ellenére tuti, hogy fel fogom még tenni valamelyik későbbi verzióját, mert nekem bejött a testreszabhatóság, a sebesség és úgy általában az egész működése és az AOKP "életérzés", ha akku időben és a hosszú távú stabilitásban még fejlődik, akkor komolyan is el lehet rajta gondolkozni, mert tényleg szuperek lesznek.