Ki korán kel, romot lel Majd ird le a tapasztalatokat.
Rövidke tesztelgetésem eredménye: ezúttal korrekt, gyors romot pakolt össze
Eddig legalábbis semmi bug, FC stb..!
A vékony betűtípust kicseréltem a SaturnPlus-ra, nagyon jól mutat vele
, egyedül a notibarban a kapcsolók nevénél nem jól írja ki amelyik hosszabb. Kár, hogy nem lehet kikapcsolni a feliratot az ikonok alatt.
Az egyetlen problémám a következő: NEM KÉK
Nem hiszem el, hogy senki nem tud összerakni egy olyan ROM-ot, ami igazán tökéletes lenne számomra és nem akarnám többé lecserélni.
Omega v15 black_blue-t használtam 3hónapig, az nem volt rossz, belaktam és egy ideig nem kacsingattam másfelé. Aztán az utóbbi 2hétben kipróbáltam jó párat, de mindnek volt valami nyavalyája, legalábbis számomra:
1. VK 5.2.3- tökéletes lett volna, de egy hét után jöttem rá, hogy a telón szarul adja vissza a videó felvétel hangját, nagyon halk
2. VK 5.3.2 - a kamera indítása után azonnal FC, 2 x-i full wipe után is szar +hiányzott belőle az előző verzióban található vk (lopott goa)settings
3. goaTrip - német goa settings, valamint szintén halk videó visszajátszás miatt kuka
4. WanamLite 12.5 (xwlpx)nagyon új, nagyon szép, gyors, kékre témázható, ahogy nekem tetszik, de SEMMI testre szabhatóság, semmi menü nincs benne, túl stock az egész
5. Simplistic Rom V ez meg a fordítottja az előzőnek, jó a menüje, állat dolgok vannak benne, de túl stock a kinézete...kicsit ha kékebb lenne, ha adna hozzá egy update-et akkor soha nem válnék meg ettől, persze, ha továbbra sincs FC és jó lesz az akksi üzemidő is
Lényeg a lényeg, most ezt fent hagyom, egyelőre maradok ennél, apex launcherrel használva
Várom a Ti véleményeteket is, bátran felrakhatjátok.
Én fullwipe-ot csináltam előtte,+ teljes dózer az SD-re (format) is.
Van egy omega backup-om vész esetére
update: A HIVÁSRÖGZÍTÉS NEM MŰKÖDIK!!! XDA-n most olvastam és kipróbáltam, nálam sem megy!!!!