0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ó.Valóban figyelmetlen voltam. Akkor ezek szerint a JB téma mehet az LPT-re is.A patch-ek is mehetnek fel?
Igen azok is mehetnek! Mondjuk nálam az S3-settings-nél nem indult ujra a teló, kezdhettem előlről.
Akkor meglesem.Nekem a patch-ből csak a S3 contant kell.
Hát nálam valami gebasz lett.Miután feltettem a témát,első bootoolás után systemui leállt.A statusbar pedig eltűnt.patch-ekig el sem jutottam.Még jó,hogy volt nand backupom.Mikor visszateszem a mentésem,van valami teendő a wipe/dalvik cachen kívül?
Melyik témát tetted fel??
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Még egy kérdés: Melyik rom van fent most?? Mert ha ez, amelyik topikban vagyunk most, akkor ne csodálkozz!
Nem ez.A profilomban lévő stock LPT van.
Akkor viszont nem jó helyen vagyunk, és nem értem hogy miért nem megy fel!
na ma nem tünt el semmi,de épp most cseréltem hátteret lock-on,újraindult az egész hobelebanc,faxa kezd egyre jobban felidegesiteni ,aksi nálam vk hoz képest gagyi,nálatok?
vmi nem ok maganal. Nekem nincs gondom vele.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
na azt észrevettem pdig 2 szer is raktam,fcreset is volt,mit csináljak még? tudom de az nem ebbe a topicba tartozik.
Nekem semmi goind nem volt vele most raktam fel az új verziót+siyah 4.1.5 az LQ6 modemet most tesztelem hogy hogyan működik lehet amitt merül neked hogy kicserélted a modemet
nem tom lehet a téma kavar be,te nem raktad fel,lehet azért jó,de nekem meg ugy nem tetszik, megyen vissza az uj vk amint kijött,addig meg elbohockodok véle. most visszaraktam az lq5 modemet ,kiváncsi leszek,az lq6 nálam vk-nál sem jött bé, hátha megjavulik.
Miért nem próbálod wanam verzióját. Semmi gond nincs vele. Vk sem jó mostanában ez Wanam meg ezekhez képest maga a tökély! Csinálok egy videót róla, és felteszem a topikjába.