A köszönet természetes, nem Őket szaroztam, bár lehet benne van az is. Ennyit azért már lehetett látni, sőt nálam volt fent kp talán 2. Az azért ennél nálam jobban ment.
Tiszteletem persze minden olyan embernek aki a ROM-ok fejlesztésével foglalkozik, de azért ami sz az az.
Hm... akkor valamit én csinálok jól, vagy direkt az én telomra van csinálva, de én ezt használom, és működik minden, vagyis ezek!!! Adatforgalom, wi-fi, gps, hivni tudnak, én is tudok, nem dobálja el a hálózatot, mondjuk csak 2g-n használom, amugy se jó felénk a 3g. Kamerával trükközni kell, de ez is hellyel közzel használható!!! Sőt ma kellett főnökömnek fotóznom valamiket a telephelyről, és mivel nem ismeri fel a pc-m, igy a telorol küldtem el a képeket e-mailben, tehát az is megy!!! Galéria megy, egy film van fent a telomon, az Avatar, azt a videó lejátszó lejátsza, egy két kis videóval van gondja, de fingom nincs milyen formátumúak!!! Ébresztés megy!!!! Böngésző megy!!!! Market megy!!! Mi kell még???
Ma kijelzett minden hívást, tegnap az előző verzió nem, de mondjuk fent volt a Screen off and lock progi, ha azzal tettem alvóba, akkor nem mindig jelezte a hívást!! Mióta nincs fent azóta minden hívást jelez!!! Egyszer sem volt spontán reboot, viszont egyszer ujra kellett inditanom, email küldés után, a galéria befagyott!!!
Na ennyi emberek!!! Ugyhogy én fent hagyom!!!! lesz ez még jobb is!!!!
Még akkor lenne teljes az örömöm, ha fel ismerné a laptopom!!!!