Próbálkozom a driverekkel, de nem jön fel a telefon mem és az sdcard. Nem tudom mi lehet az oka, hogy médaieszközként csatlakozik. Eddig ezzel boldogultam.
Na akkor tessék ugy telepiteni, ahogyan illik, meg ahogy le is vagyon irva. Miszerint győződj meg arról, hogy ICS bootloadered van!
Tehát feltolod a KP8-at, pit-el, re-pert pipa be, én tettem hozzá KI3 csc-t!!! Na ze felmegy, kicsit játszadozol vele, elég faca lett, le a kalappal a Samsung előtt most, hogy nem sokat sza.akodott az ICS-el!!! Na ezalatt felismeri a drivereket, de már ne keressetek külső, meg belső sd-t, egy van, ha arra katt, akkor ott phone, meg card van, de legalább tudsz kommunikálni a pc-vel!!! Na a KP8 amolyan Samsungos, TW-el, meg a sok hub-os sza.ságaival!!! De jó!!!
Most jön a Cyán, tehát fent van az sd-n a CM-9, a Gabbs és a Faceunlock-zip. Jön a Recowery, minden féle wipe nélkül, feltolod a CM9, aktuális verzióját, semmi boot, hanem egyből rá a Gabbs, utána egyből rá a Face unlock.zip, na és most...
WIPE Factory Data reset!!! Csak ennyi, nem kell Dalvik, meg cacahe törlés, mert nem fog felállni a rendszer!!! Reboot, és készen vagy!!!! Menni kell mindennek, hellyel közzel!!! Fentebb említett hibáktól eltekintve, elég használható cucc!!!