0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A samfirmware.com os LP6 hoz nem kell .pit az odinba?
Mobile odinba hogyan rakok hozzá pit.et?
Szerintem sehogy. Ezt a rendes pc-s odinnal kell csinálni.
NE tedd fel mobile odinnal! nem lesz jó. kipróbáltam, melóhelyen azzal tettem fel, aztán hazaértem és muszáj volt sima odinnal feltenni, mert annyira nem tetszett neki.kell pit fájl is hozzá. You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok újra fel telepi-tetem a romot a pit fájlal de így is ugyanaz a hibák vannak mint pit fájl nélkül. odin3 v1.85-tel raktam fel.
Hard resetet, belső sd formázást is csináltál?
Hard resetet igen belső sd t nem formáztam. Most fel tetem újra csak most odin3 v1.83 al így tovább csinálja de a végeredmény ugyanaz sajnos, nem értem, hogy lehet hogy valakiknek jó.
*2767*3855#Ezt még próbáld meg. Hátha.. Jah, vigyázz mert gyalul mindent!!!
LP6-ot és ful screen callert használóktól érdeklődnék, hogy nektek sem jelennek meg normálisan a felvevő és a letevő ikonok? Nekem csak a felső 1 mm látszik, a többi a képernyőn túlra került...
Sziasztok én is pit fájl nélkül tetem fel és minden hiba előjött amit irtatok de most azt írja ki, hogy kernel panic upload mode ha este hazamegyek újra teszem a romot de most a pit fájlt is be teszem .
Azt hiszem itt írta valaki, hogy nem jó a 3G és a wifi az LP6 romnál. Írtam, hogy nálam jó. Hát nem jó. Alig akar felmenni a wifire, újra kell indítani és egyből jó lesz.
Én még nem vettem észre, hogy eldobná a wifit.
Sziasztok azt vetem észre, hogy ez az új gyári rom átírja a telefon IP címét Bluetooth címet nem is ad neki,