dehogyisnem kiváncsi vagyok csak az LP2-őt is agyon dicsértétek hogy az már milyen tökéletes (nem itt odaát) és viszlát GB meg hasonlók és be is nyaltam a dolgot mert szerintem katasztrófa volt. (Biztos emléxel a vonatos összehasonlításomra)
Tehát amig legalább egy gyári GB akksievés és gyorsaság szintjét nem hozza addig feleslegesnek tartom mert a kiváncsiság az nagy de a szabadidő hogy aztán térjek vissza ugyanoda (főzött GB) ahol voltam az kevés.
Szerintem megvárom míg kijön 2-3 főzött LP6 és akkor max csinálok egy körképet de érzem én hogy még mindig visszatérés lesz belőle...
Ez most télleg jó,bluetooth,hálózat,mindent próbáltam ami eddig hibás volt, és most jó.GPS is jó nálam,direkt megnéztem, pedig még rootolva sincs. Navit nem használok mert van a kocsiba
Mobil odinnal nem volt jó,de pc-odin,meg szétformázva az agya,így jó.A PC-t át kell az elején írni XEH-ra és utána patent
Ha nem jött volna ez a rom,visszaraktam volna én is a GB-t,mert nem lehetett manuálisan hálózatot váltani ez bosszantott,mert a határtól 5km-re melózok ausztriában és mindig átment a Tmobile at-ra,de ebben jó.Viszont a böngésző megint origo