Tesztelve.
Ez az LP6 már tényleg sokkal jobb mint az elődei. Gyors, megszűnt a recegés, és nincs fc, meg random reboot sem.
Viszont kövezzetek meg ha nem értetek velem egyet most jön a negatív kritika.
ICS ide vagy oda, de Én semmi különbséget nem veszek észre mondjuk egy KL1-hez képest. Ugyan az a felület, kb ugyan az a gyorsaság, és szinte minden program ugyan úgy működik rajta. Azt hittem ha lesz egy ICS akkor lesz valami különbség az elődhöz (GB) képest. Már a beállítás ikont is visszavarázsolták GB formájúra. Talán a beállítások menü másabb mint volt, de ott sincs több opció.
Sőt egy valamit nem találtam meg kitartó tesztelésem alatt. Nem tudom hol lehet benne átállítani az adatkapcsolat típusát csak GSM-re. Nincs benne ilyen beállítási lehetőség. Úgy vettem észre van a GSM / WCDMA üzemmód alapértelmezettként beállítva oszt ennyi.
Semmi egyedi vagy új dolog nincs benne ami miatt sokan annyira vártuk. Se új programok, se új kezelő felület. minden maradt a régi, csak ha megnézed a Telefon névjegyét, akkor látod, hogy 4.0.3-as droid van rajta.
Jah és még egy érdekesség: Build száma: IML74K (ez meg miez? eddig itt mondjuk ICSLPx volt.)
Nah jól kidühöngtem magam.
Bluetooth-ot nem tudtam kipróbálni, mert nincs a közelemben más eszköz, de az összes többi program amit eddig GB használtam tökéletesen fut ezen a buliden is.