0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
sziasztok, én eddig csak a cm9 változásait követtem, ennél mik maradtak még bugosak? legújabb lp2nél
igazából szinte semmi.
Nah ezt jó hallani, random fc, újraindulások még vannak? kamera is jó?Mert akkor lehet kipróbálom már a 4.0 bejelentése óta erre várok:DGondolom a tw launcheren semmit se változtattak.
nincs fc,újraindulás sem volt még,kamera jó,TW uaz én a Trebuchet használom inkább.
És hogy teszel ki widgetet,mert nekem megfagy?
nekem nem.Minden ok.Vmi nem jó neked.
Sajnálatos tapasztalataim, hogy a viber továbbra sem megy, ringonál fagy és újraindul.... Kár...
De neked a CM van fent?
NEM!Javítom!
Melyik trebunchet a jó találtam vagy 3 fajtát.System/app-ba be és kész?
ezt, és igen: You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Köszi,csináltam neki helyet és jó lett
Egész délután ezzel foglalkoztam és egy kis hibát vettem csak észre. - Hiába kapcsolom ki az automatikus fényerőt, mindig visszavált automatára. Ezen kívül minden szuper!
Systembe miket lehet törölni hogy felférjen trebutchetet?
Sajna nekem még mindig csalódás az ICS. Megy vissza a GB! Kicsit sok az újraindulás nekem... Pedig aztán minden wipe volt, ami csak lehet!
valami nem jó.Nekem teljes hard reset volt.Dara minden és jó lesz, és nem volt hozzá semmi wipe.Tiszta készülék és kész.