0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Jó minden! Próbáld ki. A TW akadozik, de a Trebuchet az jó, de tényleg kell helyet csinálni neki a system/app-ban.royika -írta és érdekes,utána megjavúl a TW is.
Ha a ROmba csak MD5 fájlok vannak azokat h kell felrakni Odinal? :O
Bocs! Elvesztettem a fonalat. Most végülis mehet fel egyből az enyémre, vagy előtte vissza kell rakni valami gyárit??
XXLP2You are not allowed to view links. Register or Login
LP2-es fent van! Semmi akadozást nem tapasztalok már a TW-ben.Végre, egy jó ICS.
nekem volt, és nem is kicsi.
Töröld a zinio.apk és nem fog laggolni
Poén.. Nekem azért nem laggolt egyi sem, mert pl azt is, pár másik felesleggel egyetemben törlöm mindig... Meg most még a TW-t is lecserélem trebuchet-re.....:O
Na nekem laggol, viszont hiába másolom a Trebuchet-et a system\app-ba, akkor is fagy ha widgetet akarok kirakni
Ja meg cserélj háttérképet
LP2-es deodexelt rom!!! You are not allowed to view links. Register or LoginIgaz hogy nam gyári, de nem akartam egy külön topikot nyitni neki, majd csinálok, ha folyamatosan fejleszt!!!
már megcsináltam.OK mindem!
%-os akksit keresek, de nem találok. Nincs még?
Mehet fel erre ami most van! Nem lesz gond!
Újraindítás után sem laggol? Én töröltem egy csomó samus felesleges dolgot és mot 15MB a system szabad helyem. Mégis laggol
CM9-hez van!! Több fajta is!!
Rakd ki a T.E.A.M Battery Bar-t a marketből vagy főzd meg a framework.apk-t az You are not allowed to view links. Register or Login