0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Legyen így.Bár az utolsó kettő elég ramaty lett.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
A jót kell használni: 3.3.1
Lq5 modem van fenn egyszer eldobta a térerőt előfordul vagy flasheljem meg cwm ből?
Bocs hogy nem raktam vesszőt,tudsz segiteni siyah kernel,lq5 modem, vk rom,.A kérdés az előző hsz ben.
csak egyszeri volt ,és egy pillanat volt,még lenne egy kérésem nincs meg neked véletlenül segal féle javitott török vk rom?nagyon megköszönném ha meglenne, mert a linkről nem tudom tölteni.küldheted pü-ben is!
You are not allowed to view links. Register or LoginE szerint hivatalos a ruszki rom.Azért,CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE,aki nem bír várni. Amúgy kint az LQ6 modem: You are not allowed to view links. Register or Login
feltettem az 4.0.4 XWLPM romot! ezt mivel tudom rotolni?
Én feltettem,volt kódos reset,minden
Milyen kódal resetelted?
*2767*3855#a belső sd-t is törli.
Feldobtam az új LQ6 modemet.A telefon állapotában hasonlítgattam a az LQ5-el.Minimálisan,de erősebb volt az új modem.GPS-t még nem próbáltam.
Semmi gond. Csak, van itt Linkin kolléga,akinek minden mondatát 5 perc kibogozni. Egyébként nekem gyári LPG+Siyah+LPQ van,de nem dobta még el a jelet egyszer sem.Nem lehet,hogy nálad is csak egyszeri eset volt?Mennyi ideig nem volt?
Még semmivel,vakációznak,vagy.....
de igen : You are not allowed to view links. Register or Login Mielött visszakérdeznétek,- igen hibátlan hozzá
És a rom is?