0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Jaja! De sajna ezt irta az Odin: (success:0 failed:1) pedig a legújabb Odin
ha a tied veszett, akkor vesszen az asszonye is!
már megint nem fértek a gatytokba? had tesztelje más, nem volt felfordulás? semmi nincs még hozzá. ááááátegyétek 1000 rel, van még jó gs2 ,hátha jövö hétre nem lesz. meg szervizesek is had dolgozzanak meg a pénzükért.
Már megint ezek a negatív hullámok Én feldúrom biztos csak végezzenek a kábel összefabrikálásával amit leszakított egy álat délben.
Szia gyorsan kérdezek. Wipe dalvik után kell rebot vagy egyből mehet föl a segal féle turk modositott romja?
azt tudtam hogy te leszel az 1 sö, mond spitya nak meg a többieknek ,hogy csak negativ hullám,bizti örülnek majd.
Én feltenném ha nálam lenne a telom
Köszönöm és szoritok spityának hogy minél előbb elkészüljön a vas.ird le az imeit van ismerős rákérdezek neked ha tmobos vagy.
Én csináltam kódos resetet az LQ5-ön amikor végzett az Odin.Előtte utána mindig csinálok resetet.
Nincs mit szivesen segitek nektek rengeteg segitséget kaptam tőletek.meg most boldog is vagyok mert 5 honapos terhes a párom és kislányom lesz.ne haragudjatok az érzelgősségért.
I9100XWLPM You are not allowed to view links. Register or Login (sammobile)
You are not allowed to view links. Register or Login
Na új rom lehet feldobom inkább mégse nincsen kedvem téglázódni meg a legújjab siyah nem volt jó az LQ5-hözt tehát ehez sem jó márpedig siyah nélkül én már nem tudom használni a telefont
köszönöm
És mit fogsz csinálni,ha már nem lesz több siyah?Van azért még más jó kernel is.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Eddig csak a Sppedmodot próbáltam ki de ment is vissza a siyah mert számomra az a legjobb
Lesz még jó Siyah-kernel is! Legalábbis remélem
Legyen így.Bár az utolsó kettő elég ramaty lett.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
A jót kell használni: 3.3.1