0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ez egy másik variáns. Nem rég linkelte CF a topikjába, hogy ezzel próbáljuk meg. És jó. . .
Na gyerekek úgy néz ki meghalt a telóm. Felraktam a fentebb linkelt CF kernelt, majd nyomtam CWM - ből egy factory resetet és wipe - okat. Aztán már nem indult újra. Nem reagál semmire (se cwm, se download mód, se jig, se töltés). Szerintetek?
Aksi lemerült, vagy vedd ki egy tíz percre és vissza.
Itt azt írják, " nem hivatalos, nem javasoljuk telepítését"!You are not allowed to view links. Register or Loginnem köllk 1 böl kapkodni persze nem én telom.gyárit én amugy sem raknék,ugyhogy engem nem érint.
én meg irtam anno itt , odaát np-is kinyirt már 1 telót, de ti tudjátok, remélem csak aku problem nálad.
Pihentettem az akksit 2x is. Most töltőre dugtam, de még mindig semmi. . .
esetleg aláirásomban lévö modszer?
Már próbáltam, de semmi!Pont jókor jött különben (hétvége). . .Spitya: Akkor ez egyedi eset.
tuti nem, mint irtam np-is jártak ugyan igy ,se rec se semmi nem ismeri fel.de kernel sem,mert akkor ez még meg sem jelent.
Már próbáltam, de semmi! visszarakom az akksit és próbálkozok életet lehelni beléje, akkor melegszik a hátsó fele a telefonnak.Pont jókor jött különben (hétvége). . .Spitya: Akkor ez egyedi eset.
És annak a sztorinak mi lett a vége?
Hoztak már így hozzám telót, beragadt valami, jó lenne egy másik töltött aksi mert ezt így nem tudod feltölteni, arra meg gyenge hogy feltolj egy romot rá.
Még valamit megnézhet, aksi be, jig be-ki nem baj ha fekete a kijelző,utána gépre dugd hogy Odin látja-e. Ha besárgul akkor csak tolj rá egy 3fájlos romot.
Semmi.Ennyire lemerülhetett az akksi vagy más gond lehet szerintetek?
Ez tuti aksi, valami ismerős a közelben akinek ilyen vasa van Boot alatt merült le és ezért nem ismeri fel a töltőt se.
Nincs sajnos senkinek ilyen telója a közvetlen közelemben.De ha meg is nézem egy másikkal és működik, akkor mit kell csinálnom a régivel, hogy működjön? Esetleg adni rá valamennyi töltést külső eszközzel (nem tudom a másína pontos nevét sajnos)?
Ha másikkal életre kell akkor utána kikapcsolod a vasat és beteszed az eredeti aksit és feltőltöd kikapcsolt állapotban.
Az lesz, hogy elugrok a szomszéd mm - be és kerítek ott egy akksit (bármi áron)