0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Miért belehalsz egy Wipe-ba?
Énis feldobtam ezt a romot nem rossz de még várni kell vele nincsen hozzá semmilyen kernel meg kb kinézetileg nincsen semmi változás
Siyahal mi a baj?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Bugos a kamera.
Pontosan én vissza is raktam a VK-t én egy zip formátumú deodex verziót raktam fel ami már rootolva volt viszont nem volt CWM így odinnal rátoltam egy siyah kernelt így viszont kamera nem volt jó nem is erőlködtem vele tovább. nem volt benne sok újdonság százalékos akku meg a menüben 4.0.4 ez még nálam nem a használható kategória remélem lesz majd hozzá valamilyen kernel mert így ez nem az igazi
Én egyenlöre fent hagyom. Kiváncsi vagyok rá milyen az akksi idö stb.
Nekem nem volt rá türelmem én szeretem ha működik minden meg én root nélkül már nem tudok használni egy romot
Ez is rootolt ami nekem fent van. Csak a CWM macerás egy kicsit. De ez is megoldható. Csak nem a megszokott kényelmes egy gomb nyomásos modon You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Tudnátok segíteni abban, hogy XWLPI -hez root kernelt hol találok?Az XDA -nem találtam, vagy csak rosszul kerestem?
érdekes kérés itt cf böl lpg -ét irnak hozzá, ugyhogy bizti jó,You are not allowed to view links. Register or Loginamugy siyah.
Van már CF az LQ5-hez You are not allowed to view links. Register or Login
Szuper. CWM van kamera nincs
és ics kamera ? megyen esetleg?You are not allowed to view links. Register or Loginvagy ha felraktok 1,,, 4,0,3 ast a mostani helyett, az mit lép?
Ezzel a CF kernellel a kamera is rendesen működik: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez van fent és mégsem megy