Na akkor megsúgom, hoztak a héten hozzám egy szűz kártyafüggetlen SGS2-őt se sim-et se SD kártyát sose látott és csak egyszer volt bekapcsolva.
Ahogy a nagykönyvben levan írva a Kies is látta és felajállotta a frissítést, de nem kockáztattam feltettem odinnal, és jöttek a hibák.
Névjegyzék, USB, TW fc, akkor ezt mire véljem, ha jó lenne ezeknek nem szabadna egy szűz készüléken megjelennie :hmmd:
Na ezért írtam amit írtam és ezért van rossz véleményem többek között az ICS-ről.
Nem akarlak kezdőnek nézni, sem tudatlannak, mert nem vagy már "mai gyerek a szakmában", de ha felteszed alapnak az első ics-t a telora, az XXLPH-t, úgy ahogy azt adták a SamMobile-n, az uj bootloader, pit, és a három szokásos cucc, re-partition pipa be, és a bootloader frissítés és erre toltad az LPQ-akkor ha valami s.ar, az a telefon. Van egy számtek boltunk, és kb 20-22 embernek frissítettem igy a teloját, de egyiknek sem volt semmi problémája vele. Ne én meg ezért nem értem ezt a véleményt.
Volt rá itt is eset, hogy rá lett tolva az atom stabil KK5-re, minden wipe nélkül és örültek hogy időt spóroltak vele, ment minden szépen, öröm hegyek, aztán egyszer csak mégsem jó, akkor jöttek a szidalmak, meg hogy s.ar az ICS teszem vissza a KK5-öt, nem hogy megcsinálta volna normálisan.