Hát, bizony, egyet kell értsek veled, ez így "hivatalos" ROM-ként nem valami jó.
Rosszul tették, hogy kiadták, csak gondolom a nagy nyomás miatt tették.
Én nem siettettem őket!
Mint valamennyire hozzáértő, én bátran fel merném tenni (ahogy az előzőkből is volt fent), hiszen azért van megoldás a dolgok, problémák zömére, de egy "hivatalos" kiadásnak a laikusok teljes kiszolgálása a feladata.
Na, ez még nem áll fenn. Ez nagy hiba.
Én arra várok, hogy a DPI állítható legyen 180-ra, mert ehhez már ragaszkodom.
6x6 ikon a home-on és olvasható feliratokkal, ezt egy Launcher sem tudja egyszerre megoldani.
Meg is tudtam csinálni eddigi ICS ROM-okon is, de nem lett tökéletes korántsem.
Most KK5-ön teljesen jó, mert a Nitrality áldásos tevékenysége nyomán azok a progik is szépen működnek ezen a felbontáson, amelyek amúgy nem képesek, sőt a 3betűs ugye, el se indult rajta.
Egy kivétel van eddig, a gyári számológép, na azon nem lehet látszólag segíteni...
Talán a TW is ilyen, de az az elsők közt esik ki nálam, nem is értem, hogyan adhatnak ki egy olyan Home Launcher-t, amelyik nem tud fekvő módot, ez gáz.
Nos, a kérdésem a következő: sikeredett-e valakinek ICS alatt a DPI változtatás kielégítően, mert nekem igen kusza dolgok lettek belőle?
Én nem build.prop-ban változtattam, hanem vagy az LCD Resolution, vagy az LCD Density Modder Pro segítségével. Ez utóbbi egyébként meg tudja oldani a felbontás változásából eredő Market gondot is.
Amit észrevettem, hogy a build.prop-ban a density 240 maradt, ezt nem értem, de most idő hiányában nem kavarok vele többet, élvezem, hogy jó így.
Az az igazság, lusta is vagyok most rá, megvárnám, míg valaki visszaigazolná, hogy vagy progival, vagy a build.prop-ban változtatva sikert ér el ezen a téren ICS ROM-on.
Nem nagy dolog, tudom, mert egy nandroid backup-pal elméletileg hipp-hopp vissza lehetne térnem a KK5 mentésre, de sajna ez így nem elég, ICS után eléggé tiszta telepítés célszerű (FR, telepítés, restore, kernel, modem csere, oldbootloader, JIG) és most ezt kihagynám.
Indul a pályázat, hehe!
Erre semmi?
Senki?
Hadd mondjam el, nekem semmi bajom az ICS-sel, tudom, hogy új, meg eddig béták voltak.
Samsung-gal se.
De azért elég sok a panasz, ezt kár tagadni.
Nálam alaposabban kevesen raknak ROM-ot, így a kipróbált ICS-ekkel alig volt bajom, ami volt, avval ÉN együtt tudtam élni (egy darabig...).
De azt el kell ismerni, egy kevésbé hozzáértő belefuthat sok mindenbe.
A hivatalos út nem feltétlen a szerviz, hanem természetesen a KIES.
Megesküdnétek, hogy azon keresztül is tuti a móka?
A KIES-nél pedig köztudottan sokkal jobb és semmiben nem rosszabb az ODIN.
Tehát, azon kersztül aztán végképp hibátlannak kéne lennie.
Az?
Kérdezem, nem tudom.
Akkor próbálom ki, ha az idézett kérdésemre pozitív válaszok születnek.
Aki pedig az adatkapcsolat APNdroid-dal való kikapcsolhatatlanságával küzd:
Friss APNdroid képes a gyári módon is kapcsolgatni, mert Google az átnevezéses módszert megszüntette.
Ahogyan 2.2 óta a GPS kapcsolhatóságát is, ami félig érthető: nem engedi progiknak a helymeghatározást illetéktelenül. De azért a kikapcsolást engedhetné...
Persze, van rá megoldás:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzzel már a PhoneWeaver szépen kikapcsolja este, ha úgy felejtettem.
Saját felelősségre!!!