0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Az LPB-n müködik:)Király.De az LPH lefagy tőlle.Lehet hogy én rontottam valamit?
Üdv!Odexes LPH-hoz (mivel gondolom a "gyári" sammobilos verzió az odexes) várható %-os akkukijelző?Cimbi SGS2 gépét kellene este tuningolnom....XDA-t nézegettem, de nincs odexes, és olvasatom szerint nem is nagyon várható.Köszönöm!
stock deodexed LPH viszont van. Azzal megy az %os akku mod
Honnan lehet letölteni? Teljesen ugyanolyan mint a sammobile-os, csak deodexelt, vagy van már benne valami fözés?Linket tudsz? Köszi.
de micsoda? Anzo %-os akksija? Az csak deodexes LPH-an müködik.
BocsiA bövitett görgethetö notification bar ,külön settings apk ra gondoltam.Az Aksikijelzőt az ui systemben szoktam átirni amikor amugy is átszinezem.Lehet én értettem el és ez csak aksikijelzőre van megcsinálva még. Nekem a notification bár kellene LPH_ra.
ezeket varom:-ez feler egy JKay-vel! LPB-re ha valaki meg nem cserelte le,probalja ki.Ajanlom!(menete:LPB es utana restart, csak azutan az LPB2.0.Bövitett görgethetö notification bar ,külön settings apk-val.Kivallo munka! )You are not allowed to view links. Register or Login-es ez vegre bekerülhetne az elsö oldalra(%-os akksik),de akar a fent emlitettel együtt. You are not allowed to view links. Register or Login
az meg nincs.Hetvegere csinalja meg. You are not allowed to view links. Register or Login
Darky LPB rom van fenn, letöltöttem a kedvenc aksi kijelzőmet (Axiom Battery - Left %), CWM-ből próbáltam felrakni, de nem változtatta meg. A Darky LPB deodexelt rom, mégse megy.
azert több mint a semmi,söt nagyon jo. egyebkent hihetetlen gyors es full stabil a rom!
már JKay is várja z ICS-t és ha a hivatalos stabil lesz és gyors, vmint akksibarát, akkor már arra készül az új verzió, de ha nem tetszik neki, akkor fejleszti tovább a GB verziót
azt hanyagolhatod.LPH a nyerö.
Sziasztok,Felraktam, minden rendben, egy dolgot kivéve: Ha hívnak és NEM csendes módban van akkor csak a csengőhangom szól, de nem rezeg a telefon. Nektek is ilyen? (Az egyel ezelőtti verzióban is ez volt már...) köszi a választ!
igen, mar csak nema üm-ban rezeg.Hang+rezges opcio mar nem letezik.
Az LPH-hoz raktatok pit fájt? 3 fájlos romnál illene, nem? Ha kell hozzá, akkor jó a u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit file?Előre is köszönöm.
igen, fontos. - es mivel csak ez az egy pit file letezik a mi tipusunkhoz, csak azt.
Ezt konkrétan jó nagy baromságnak tartom ha tényleg így van... Ötlet, hogy olyan ICS-t használjak ami stabil is meg rezeg és csörög is egyszerre? És van benne TW?
Köszönöm
Nem fontos hozzá a pit.
Droid75 tollából,Touch_CWM,Odinba a PDA-hoz:You are not allowed to view links. Register or Login