0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem fontos hozzá a pit.
Már betallóztam a pit fájlt és felraktam.
Ezt konkrétan jó nagy baromságnak tartom ha tényleg így van... Ötlet, hogy olyan ICS-t használjak ami stabil is meg rezeg és csörög is egyszerre? És van benne TW?
EZ Chainfire rootjahoz valo?Kicsit bövebben.Meglevö CF-Rootra lehet ezt rakni, vagy...?
Köszönet az infó hegyeket mindenkinek a %-os akku kijelzéssel kapcsolatban.WOLFPAPA!A két xda-s topikot én is néztem, de olvasatom szerint szintén deodexes romokhoz használhatók.Megsasolom este a wanam verzát....
Talán tudod hozzá használni az Audiomanager-t. Asszem abban van hozzá rezgő mód beállítás. Más kérdés, hogy hajlandó-e együttműködni az ICS-el. Egy próbát azért megér...
ICS-hez (legalább is az eddigi relasekhez) az audiomanagerrel ment a rezgés + csengőhang. Sajna mint ahogy előttem is írták páran, alapból ez nem beállítható. Remélhetőleg a véglegesben nem így lesz, de eddig mintha megfeledkeztek volna erről.
Nálam rezeg/csörög egyszerre Fel is hívíttam magam,biztos ami biztos,és r/cs egyszerre
Szisztok!A akmera nektek is hányadék képeket csinál?Wifive nektek megy a gtalk?Nekem csak mobilnetel mükődik!
Kamera nekem teljesen rendben van. gtalk passz.
Ugy éretm, eddig a szobában lámpa fénynél tiszta képeket csináltam! Most az ICS-vel homályos, szemcsés!
Sztem nem rossz, nekem ilyet készít: You are not allowed to view links. Register or Login
add el nekem,vmikor ugy szerettem.Müködik?
szerintem is jo a kamera!
Bocsi azt elfelejtettem, hogy csak deodexen működik.
Anzo LPB gyárira össze tudnál valami hasonlót rakni? Másik tipusút szeretnék felrakni, de akkor már csak a png-ket kellene lecserélnem, az is egyesével emelkedne 1-100-ig.
Nyugodtan felteheted LPB-re is működni fog.