0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csak az efs miatt akarom rootolni utána megy fel a jvz meg semaphore...
Rakj inkabb jvu-t hidd el megèri!!jobb?
Sokkal!! Fôleg semàval!!
sammobile ott fent van? vagy van esetleg linked a romhoz + kernelhez?
jvuYou are not allowed to view links. Register or Loginde itt megvan mindYou are not allowed to view links. Register or LoginkernelYou are not allowed to view links. Register or Login
köszi megnézem Ezek 3 file-osak? pit-el? én csak ilyeneket raktam eddig
Aza jvu 3fajlos...de pitet nem raktak bele... de mas pl jvt jvz stbben biztos van 512-es pited..persze repartal rakd...
tessék ez bizti azYou are not allowed to view links. Register or Loginés le is van irva minden,,,,repart ,,,pit is kell,,,csak ne azt a kernelt rakd,,,hanem amit linkeltem.
ezekben a romokban mindig azonos a pit? még tanuló vagyok ám ezt nem tudtam volt már hogy pit nélkülit töltöttem le aztán jól nemmertem felrakni
már töltöm... Gyenge ám az angolom sajna
.PIT - .pitPDA - CODE...... .tarPHONE - MODEM....... .tarCSC - CSC......... .tarrepart,,, aztán start ennyi.
akkor jó,,,,ugy már mindjárt más
Sziasztok Nem tudom jó helyre írok e galaxy i9000 alaplapot keresek ha valaki tud valamiben segíteni azt megköszönném.
Nem,nem jó helyre írtad.főpanelnek hívják,elvégre ez nem pc. És szerintem ha azt kell cserélni akkor már inkább vegyél egy használt készüléket,lehet nem lenne akkora különbség árban.
Sziasztok!Most tettem fel a Stock XXJVU-t. Erre mehet a Semaphore 2.5.0?
mivel arra van,,miért ne mehetne?
Rendben, fennt is van. Hogy lehet aktiválni a VooDoo Lagfix-et és a VooDoo Sound Fix-et?
lagfix aláirásom,,,,sound meg market voodoocontrol.
Nekem a system-et valamiért nem konvertálja át. Mitől lehet ez? Az összes többit igen, de azt nem
Kell a systemben 6-8mb hely.