0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Na fel is toltam rögtön. Eddig nem fagy 1200-n, úgyhogy valami változott. Szerk: visszavonom, még mindig fagy 1200-n, úgyhogy marad az 1000MHz.
Emberek!!!Nem zöldül be a kijelzõm mikor kikapcsolom!!Ez a 2.5-ös sema igazàn fantasztikus!! És most már a fekete is fekete a vörös is vörös...Kicsattanok rögvest
milyen beállítással használod?
van 1 sc,,,,Stock colors version. tedd fel azt.
A sima 2.5.0 helyrehozza a zöldsèges dolgot...nagyon ajánlom mindenkinek!Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.
Melyik az sc?
Sema alkalmazàsban menj rà a vodoo defaultra ès ámulj ès bàmulj!! ")Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.
Semaphore_2.5.0sc.tar
Na feltettem ezt az sc-t próbaképpen és hát kukáztam is, nincs screen beállítás benne csak az autó brightness el lehet babrálni, visszaállít mindent az alapértelmezett színekre, ami nekem elég fakó, nem tetszik, így megy fel szépen a sima 2.5.0.tar.
Bátran,mondom semaphore auto brightness-t bekapcsolod és azt állítasz amit akarsz nincs zöldség....
nekem nincs fagyas 1200-n sem...
Nekem amúgy se volt zöldség viszont az sc kernellel nem lehet állítani a színeken voodooban. az autó brightnessbe meg csak előre meghatározott profilok vannak ami nem a színtelítettségen változtat... ezért kukáztam.Most, hogy feltettem a sima 2.5.0-át minden rendbe jött.Ízlések és pofonok, de nekem gusztustalanul fakóak az sc színei
Szerintem is ég és föld....
Sajnálom ha félreértetted a hozzászólásom, csak egy szimpla szubjektív vélemény volt, amit megosztottam.
Az lehet,hogy fakóbb a gyári beállítás.Viszont a javasolt beállításokkal meg teljesen természetellenes színek lesznek.Jó példa erre a gyári képek.Petra kanyona nem piros,hanem rózsaszín.A sivatag homokja sem volt soha piros. Olyan,mint amikor egy BD film-nél agyon állítgatják az LCD tv-t.Persze ez is csak egy vélemény.
Kinek a pap, kinek a paplan...De azért akkora színbeli torzítás nincs amit írsz. Nálam rendben van minden a piros az piros.. stb..Mélyebbek, kontrasztosabbak a színek és ez az ami nekem tetszik.Mondhatni hozzászoktam már ehhez és azért volt olyan furcsa az alapszínekre visszatérni.Majd a következő találkozón egymás mellé tesszük a két telefont, és elmondod a véleményed. Persze ha eljössz...