0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Na kérem szépen megjelnt a minimóric! Azt vettem észre, hogy akkor jelenik meg ha valami akció van. Lehet, hogy Note-ra még nincs jól optimalizálva.De ami nagyon király a Note-ban, az a gps antenna! Most jöttem Dublinba és a reptérről a szállodáig navikat próbálgattam. Adat kapcsolat nélkul, mozgó autóban, 2300 km-re az utolsó adatkapcsolattól, kb. 5mp alatt pozicionált.Ugyanebben a helyzetben az SGSII-őm egy hónapja Londonban, meg se nyikkant amíg nem vettem minimális adatot!Szóval meg vagyok elégedve a kicsikével!
A GPS antennáról már én is írtam, hogy hihetetlen hamar talál pozíciót, bár én még csak MO-on próbálgattam.
Na, ezért (is) kéne nekem is már egy Note!!! Mivel én is Mo és Dubiln között utazgatok és az SGS GPS-e is hááát... elég gyatra.Kár, hogy le vagyok robbanva, mert megnézném a kicsikédet Sajna itt se megnézni, se megvenni nem lehet sehol, nem is ismerik.
bocs, lemaradt a fotó: You are not allowed to view links. Register or Loginde ahogy írtam, pl az e-digitalban 5000-ért vettem tegnap. Csak még azt nem tudom, ehhez milyen autós töltőt tudok venni, amibe belefér úgy, hogy ugyebár ne kelljen a hátlapot mindig leszedegetni Még keresek...
Ugyanez volt a problémám, ezért árulom ócsóért a tokot. A gyári autós tartóval sajna nem kompatibilis.
Az új Route66 navigációmhoz meg is van az autós konzolom... Ilyen lesz ni!...You are not allowed to view links. Register or Login
gondoltál már rá,hogyha egy tolatókamerát rákötnél,még a tükör sem kellene a kocsiba
Nézelődtem az ebay-en... unalom űzőnek találtam pár érdekeset...You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginJó szórakozást!
Az az alu keret nagyon tetszik,csak nem jövök rá ,hogy teszik fel ,ha valaki rendelne tokot vagy egyebet egy ilyen alu keretet rendelhetne nekem is ,ha pesti még mielött le rendeli elötte kifizetem nehogy átverésnek vegye
Szia!Én You are not allowed to view links. Register or Login fogok rendelni hétfőn vagy kedden, amikor megjön a fizu. A Tab ilyenbe volt, nagyon jó megoldás!Ha Újpest vagy Árpád-híd megfelel, akkor rendelek Neked alu tokot.
Jó nekem mind két hely ,de nekem az az alu keret kéne ,csak nem tudom ,hogy kell felrakni ?De mondod az árát és adom
Neked azt akartam.Ha You are not allowed to view links. Register or Login a többi képet róla, lejjebb görgetve az oldalt, akkor látszik, hogy 2 darabból áll. A nagyobbikba bele teszed a Note-t, a másik vékonyat pedig bele kell csúsztatni a nútba.
Ez frankó,a videót néztem meg ,vajon nem lötyöghet benne ?,mert akkor pont azt karcolom össze amit meg akarok védeni !? Ez a szín ami a videón van nekem az kell ,sima alu szín nincs festve ,ilyen kell ! Mennyivel jövök akkor neked ?
Ha megrendeltem, megírom, mennyit vont le a bank. Nem akarok se többet, se kevesebbet kérni.