0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jópár hsz-al ezelőtt már írtam erről a jelenségről. Nem kell betojni, nem lesz semmi baja. Egyébként kis idő után gps status is megtartja a jelet.
Csak kíváncsiságból.Ez mitől lehet?Megint szegény ruszkikat gyanúsítottam.
Nálam a nightlyk óta ezt csinálja. De a 3 betűs megy ahogy kell. Lehet, hogy a rom okozza.
Nálam ma jelentkezett először.Mindegy legalább nem érzek kényszert,hogy tesztelgessek. Használom a 3 betűst,aztán kész.
A 720-as videofelvételre nincs még valami, a patch (amit korábban belinkelt valaku) sajnis nem segitett. Fczik a kamera 720-as felvételnél.Tapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
Nekem a 19-i van fent szintén devillelTapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
Devilre kell egy patch
Ennyit még a kezem alatt sosem ment a technika, úgy néz ki elég stabilra sikeredett a srácoknak összerakni Nightly 0508, devil 0.79, kf1 //egyedül a gps gyengélkedik, minden más penge You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Honnan van ilyen régi GB-s alkalmazás figyelőd? ahol ki tudod pucolni a ramot stb...?
Ki milyen modemet használ?És befolyásol valamit a fogyasztáson hogy a térerő ikon 3-4 cella között ugrál attól lejjebb még sehol sem ment le És melyik Governorsot favorizáljátok?
Nem sok oldalt kellene vissza olvasni és már meg is lenne a link hozzá! De lásd kivel van dolgod.You are not allowed to view links. Register or Login
BUJP5SmartassV2
Ahol találtad ezt pár oldallal hátrébb, akkor azt is valószínű olvashattad hogy ott is írtam.. méghozzá azt hogy nem működik azt hittem ez a verzsön működőképes amit most láttam képen.Azért köszönöm!
Itt az ami nálam működik már kb tíz féle ICS romon: You are not allowed to view links. Register or Login
Elég simán telepíteni vagy?