0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nagyon sok embernél bevált a kf1.Viszont soknál egyáltalán nincs térerő.(Nálam sem volt).Szinte az összeset kipróbáltam,de a BUJP5-nél nem találtam jobbat.
Az fm rádiót próbáltad már (működik) a spirit fm-re gondoltam. Nincsenek vele problémák, hogy rádiózás közben nem lehet telefonálni, meg ilyenek?
Tapasztalat a spirit fmről. Ha használom, utána ujra kell indítani a telefont, mert hivásnál nincs hang. Egyébként 1 napig kibirta a kicsike bőséges nyüstöléssel. Igy kap egy piros pontot. :-) Tapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
akkor nem csak nálam van a nincs hang hívásnál, lehet a spirit miatt? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Igen a jobb alsó sarokban lévő kikapcsoló gombbal.Tapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
Tegyétek fel ezt:You are not allowed to view links. Register or LoginNekem ez tuti működik, rádió közben is tudok telefonálni, majd tovább rádiózni.
Nekem viszont nem ez volt. Egyébként a bluetootj fileküldés megy nektek. Az astrobol akartam egy fájlt átküldeni, de nem ajánlotta fel a bluetooth küldést, csak az emailt és,a dropboxot.Tapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
Nekem ES alatt simán felajánlotta, ahogy a drive-ot, dropboxot és a gmailt is.
Nálam is feldob minden lehetőséget ahogy kell. Szintén ES.
Az astrobol akartam egy fájlt átküldeni, de nem ajánlotta fel a bluetooth küldést, csak az emailt és,a dropboxot.Tapatalk 2-vel küldve az én SGH-I9000-ről
Ha mindenkinek jó az ES alatt, (megjegyzem, nekem is ), akkor talán az Astro-t kellene frissíteni, ha van hozzá frissítés. Lehet, hogy csak az nem tudja.
halkan jegyzem meg, perpill nem tudtam fogadni BT-n egy képfájlt. A két eszköz párosítva, látják egymást, a küldés indul, majd sikertelennel zárul. Nálam pedig semmit nem is jelez, hogy jönne bármi is.Még nyomozzuk a hibát.Ja, a másik eszköz egy Xperia Play.
Én csak annyit néztem meg,hogy felajánlja-e.Mióta megvan az SGS-em,egyetlen egyszer sem használtam BT-t.Mindent neten keresztül intézek.
Érdekes dolog történt ma.GPSStatus szerint pillanatok alatt talál műholdakat,de képtelen fixálni egyet is.(0/10)Közben meg mutatja a műhold jelek erősségét.Navit bekapcsolva is egyből van jel.Most a GPStatus bolondult meg vagy a GPS haldoklik?