2024, 11 29, 14:36:58

Szerző Téma: [ROM][MOD] WajkIUI 1.12.16 ICS - MULTiLanguage + RTL Fix  (Megtekintve 12681 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

R2D20208

• Vendég
Wajk ujabb magyar ROMMER. XDA-n. WajkIUI. MIUI alapok.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

About ROM:
- based on MiuiAndroid 1.12.16
- SiyahKernel 2.1.1
- base language set to english (chinesse characters removed)
- all app recompiled and optimized with my tweaks and language files
- improved 3D performance
- added CM7 modules & some driver (check changelog)
- added some CM7 app (Camera, DSP Manager, SpareParts...etc.)
- improved camera quality
- added multilanguage support (24 languages)
(arabic - brazilian - czech - danish - dutch - english - french - german - greek - hebrew - hungarian - italian - korean - persian - polish - portugese - russian - slovak - slovenian - spanish - thai - turkish - vietnamese)
- added multilanguage T9 dialer
- added 4-Way Reboot mod
- added Skip track via volume press mod
- updated Calculator
- updated keyboard, support more languages
- removed some MIUI apps
- optimized battery usage
- optimized memory settings
- removed unneeded files
- faster proximity sensor
- faster phone calling
- updated Google apps
- tweaks for speed
- more improvement coming soon
- about IceCreamSandwich version:
- modded Galnet framework 4.0.1
- added Black Ice theme
- added ICS audio files
- added ICS font
- added ICS style Calculator
- added ICS analog clock
- added ICS bootanimation
- added ICS wallpapers

I working on:
- optimize and implement new tweaks for speed and stability
- import new CM7 drivers to MIUI
- import some parts from ICS

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

1.12.16 Letöltés az XDA topikban!!!
If you have question or problem, pls check first our You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Telepités:

1. Select Recovery/Stable Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
2. Choose Install zip from SD Card, select WajkIUI_multilang .zip and let it finish.
3. select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot Now!
4. After boot, set your prefered language in Settings menu
5. Done! Recommend: use Battery Calibration for maximum battery

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re:[ROM][MOD] WajkIUI 1.11.18.2 - MULTiLanguage
« Reply #1 Dátum: 2011, 11 23, 23:14:03 »
Wajk ujabb magyar ROMMER. XDA-n. WajkIUI. MIUI alapok.

Érdekes. Felraktam...
Wajknak SGS2-je van? És itt nem is publikálta?  :shock:
Régi motoros ő már  :taps:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

R2D20208

• Vendég
« Reply #2 Dátum: 2011, 11 23, 23:20:15 »
Wajknak SGS2-je van? És itt nem is publikálta?  :shock:
Régi motoros ő már  :taps:
Sztem nincs. Egy mobilarénás kedves ismim tesztelte a romját. Én is most. Kellemes csalodás. Wifi egyből csatlakozott, amit eddig miui nem tett nekem. Gmail egyből leszinkronizált. Eddig minden működik. Alap dark téma tetszik. Rom kellemes, rugalmas. Eddig minden ok. Ez csak pár órás tapasztalat.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #3 Dátum: 2011, 11 23, 23:54:34 »
Sztem nincs. Egy mobilarénás kedves ismim tesztelte a romját. Én is most. Kellemes csalodás. Wifi egyből csatlakozott, amit eddig miui nem tett nekem. Gmail egyből leszinkronizált. Eddig minden működik. Alap dark téma tetszik. Rom kellemes, rugalmas. Eddig minden ok. Ez csak pár órás tapasztalat.
Milyen a hang minősége, ereje? Kamerával HD felvétel akadás? HD filmek lejátszása? Telefon kihangosítása esetén sem torzít a hangod?

R2D20208

• Vendég
« Reply #4 Dátum: 2011, 11 24, 00:12:43 »
Milyen a hang minősége, ereje? Kamerával HD felvétel akadás? HD filmek lejátszása? Telefon kihangosítása esetén sem torzít a hangod?
Hang ok,videofelvétel. Ok sztem,youtub HD videot probaltam wifivel,az ok volt. Amugy telcsin nem videozom :-)

Nem elérhető megasanyi

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S , S2, S3
  • PDA ROM: c-rom
« Reply #5 Dátum: 2011, 11 24, 00:39:56 »

Érdeklödés felkeltve !
Meglesem :)

Nem elérhető ERPY

• PDA: Samsung Galaxy S2
Re: [ROM][MOD] WajkIUI 1.11.18.2 - MULTiLanguage
« Reply #6 Dátum: 2011, 11 24, 08:34:37 »
A kamerával minden oké, 20mbit a 720p, és 25 az 1080p ha jól emlékszem.
A következő kiadásban a videó hang rögzítésének a minősége is javul, jelenleg a gyári értékekkel dolgozik.
A rom nagyon smooth, tökéletesen magyarított, minden működik benne. A hd anyagok lejátszásval sincs gond, nem szaggat, hw-es.

Most nézem, hogy ERPY néven vagyok itt? Bakker. Na mindegy. (De legalább egy jól sikerült fotó van rólam.)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #7 Dátum: 2011, 11 24, 08:55:45 »
A kamerával minden oké, 20mbit a 720p, és 25 az 1080p ha jól emlékszem.
A következő kiadásban a videó hang rögzítésének a minősége is javul, jelenleg a gyári értékekkel dolgozik.
A rom nagyon smooth, tökéletesen magyarított, minden működik benne. A hd anyagok lejátszásval sincs gond, nem szaggat, hw-es.

Most nézem, hogy ERPY néven vagyok itt? Bakker. Na mindegy. (De legalább egy jól sikerült fotó van rólam.)
Össze tudod hasonlítani a hang erejét egy gyári rommal? Én főleg a hang miatt váltottam át a MIUI-król sajna...

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #8 Dátum: 2011, 11 24, 09:09:46 »
Össze tudod hasonlítani a hang erejét egy gyári rommal? Én főleg a hang miatt váltottam át a MIUI-król sajna...

El kell hogy vegyem a kedved!!! A MIUI hang olyan amilyennek ismered sajnos!!! Legyen bár ki a rom készítője, amig a CM-ben nem javitják!!!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #9 Dátum: 2011, 11 24, 09:14:42 »
El kell hogy vegyem a kedved!!! A MIUI hang olyan amilyennek ismered sajnos!!! Legyen bár ki a rom készítője, amig a CM-ben nem javitják!!!
A hang ereje annyira nem gáz, de rengetegen panaszkodtak, hogy rosszul, torzul hallanak és főleg amikor ki voltak hangosítva. Én meg már meguntam, egyébként korábban azt hittem náluk van baj, de sajna nem...

Egyébként nincs párjuk a MIUI rom-knak... :ok:

R2D20208

• Vendég
« Reply #10 Dátum: 2011, 11 24, 09:31:46 »
A hang ereje annyira nem gáz, de rengetegen panaszkodtak, hogy rosszul, torzul hallanak és főleg amikor ki voltak hangosítva. Én meg már meguntam, egyébként korábban azt hittem náluk van baj, de sajna nem...

Egyébként nincs párjuk a MIUI rom-knak... :ok:
Hang ? Nem akarok hülyeséget irni. Nekem elég. De amit még MIUI nál nem tapasztaltam, reggel 6 - tól, töltőről leszedve, még mindig 100 %, pedig volt egy 5-10 perc nyomkodás is. Wifi gombot megnyomom, azonnal csatlakozik, és gmail azonnal betölt. Ezt még nem tapasztaltam MIUI - nál, mint irtam már, nekem a másik nem akart a wifimhez csatlakozni sem, volt 3 perc gondolkodás. Ez nem teszi azt. De ez csak szemnélyes tapasztalat, nálam ebben a dologban(is) nagyon ok.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #11 Dátum: 2011, 11 24, 09:35:48 »
Hang ? Nem akarok hülyeséget irni. Nekem elég. De amit még MIUI nál nem tapasztaltam, reggel 6 - tól, töltőről leszedve, még mindig 100 %, pedig volt egy 5-10 perc nyomkodás is. Wifi gombot megnyomom, azonnal csatlakozik, és gmail azonnal betölt. Ezt még nem tapasztaltam MIUI - nál, mint irtam már, nekem a másik nem akart a wifimhez csatlakozni sem, volt 3 perc gondolkodás. Ez nem teszi azt. De ez csak szemnélyes tapasztalat, nálam ebben a dologban(is) nagyon ok.
A wifi-vel egyetlen egyszer nem volt bajom, még kezdeti időszakban sem. Sőt még Galnet ICS buildjével sem. Villámgyors és extra stabil volt a cucc. Akku téren úgy ment el vígan két napot, hogy azért ment a nyomkorászás rendesen.

A hang amit mondtam az valós hiba, sőt nem csak SGS2-n hanem más készülékeken is felmerülő probléma volt, van, lesz :). Igazából amint mondtam nem az erejével volt nagy gondom, hanem a minőséggel. Valami nem okés a hang driverekkel...

R2D20208

• Vendég
« Reply #12 Dátum: 2011, 11 24, 09:44:37 »
A wifi-vel egyetlen egyszer nem volt bajom, még kezdeti időszakban sem. Sőt még Galnet ICS buildjével sem. Villámgyors és extra stabil volt a cucc. Akku téren úgy ment el vígan két napot, hogy azért ment a nyomkorászás rendesen.

A hang amit mondtam az valós hiba, sőt nem csak SGS2-n hanem más készülékeken is felmerülő probléma volt, van, lesz :). Igazából amint mondtam nem az erejével volt nagy gondom, hanem a minőséggel. Valami nem okés a hang driverekkel...
Nekem az előzőek nem akarták a wifimet. Ő az első. De ez nekem fontos, és lehet csak egyéni gond volt. Hang : én sosem hallgatom fullon, hisz mire is kéne a hang. Szól. Csörög. Nem tudom mit irhatnék. Engem ugy néz ki, lehet nem jó, de nem veszem észre, ha nem az. Na de ha ez mindig is gond volt, és lesz is(ha ennél is van, amit nem tudok megállapitani), akkor én spec tudok élni ezzel.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #13 Dátum: 2011, 11 24, 10:01:35 »
Nekem az előzőek nem akarták a wifimet. Ő az első. De ez nekem fontos, és lehet csak egyéni gond volt. Hang : én sosem hallgatom fullon, hisz mire is kéne a hang. Szól. Csörög. Nem tudom mit irhatnék. Engem ugy néz ki, lehet nem jó, de nem veszem észre, ha nem az. Na de ha ez mindig is gond volt, és lesz is(ha ennél is van, amit nem tudok megállapitani), akkor én spec tudok élni ezzel.
It's ok :). Lehet teszek majd egy próbát, de annyit szenvedtem a mostani rom-mal, hogy összeálljon a kép, most már fent hagyom egy darabig és tesztelgetem :P

R2D20208

• Vendég
« Reply #14 Dátum: 2011, 11 24, 14:41:10 »
Térképcsomagot töltök le wifiről telre...Download speed : 1- 1.2 MB/s. Lehet eddig nekem voltak ratyi romjaim, de ez b...szott gyors. Marad a MIUI. Ilyen sosem volt GB- n , az tuti.  :ok: A Notebookom lassabban tölt le. Ja, a hangra vélaszolva, hisz tul képp azért jöttem. Teljesen renben véleményem szerint.

Preview ChangeLog 11.24. holnap reggel. Még jobb hang, jobb kamera, stb stb...You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #15 Dátum: 2011, 11 24, 14:49:05 »
It's ok :). Lehet teszek majd egy próbát, de annyit szenvedtem a mostani rom-mal, hogy összeálljon a kép, most már fent hagyom egy darabig és tesztelgetem :P
Na mi van, elszállt a MIUI rajongás ??? ??? :p :p

És nem látom a neved a tali listán :hmm: >:( >:(

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #16 Dátum: 2011, 11 24, 15:12:24 »
Na mi van, elszállt a MIUI rajongás ??? ??? :p :p

És nem látom a neved a tali listán :hmm: >:( >:(
A MIUI rajongás nem, 3 napja van fent gyári kinézetű ROM-m és valahogy nem érzem magaménak az egészet... Van kékes témám a Batista-ra, de háááát nem MIUI na... Valahogy nem tudom megszokni ezeket.
Próbáltam a Trukbey rom-t, ami iszonyat csicsa és grrrr, nem kell soha, Criskelo V30-at, amit felrakás után nem volt status bar-m... Most Batista van, de valahogy sokkal gördülékenyebbnek éreztem a MIUI-kat... Ráadásul a gyári kinézetű ROM-kon a híváskezelés, valami borzalom a MIUI-hoz képest...

A talit pedig még átrágom, mert mostanában rengeteg tréningem és oktatásom van (nem tudom miért őrült meg a cég pont év végén), így előre abszolút láthatatlan még...

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #17 Dátum: 2011, 11 25, 06:20:13 »
A TBP-m nem érzékeli a root-ot, pedig tutira root-olt a ROM, mert rootexp. is megy rendesen. Újra telepítettem, de ugyan az a helyzet. Akinek fent van nincs ilyen problémája? Vagy tudtok megoldást?

Lacus_

• Vendég
« Reply #18 Dátum: 2011, 11 25, 07:16:26 »
A TBP-m nem érzékeli a root-ot, pedig tutira root-olt a ROM, mert rootexp. is megy rendesen. Újra telepítettem, de ugyan az a helyzet. Akinek fent van nincs ilyen problémája? Vagy tudtok megoldást?
Ha a titaniumra gondolsz akkor próbálj meg másik verziót, van amikor nem szeretik egymást a root meg a rootjogosult progik.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Re: Re: [ROM][MOD] WajkIUI 1.11.18.2 - MULTiLanguage
« Reply #19 Dátum: 2011, 11 25, 07:21:04 »
Igen. Megnyitod a superuser progit, menü gomb és bekapcsolod a rootot.

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #20 Dátum: 2011, 11 25, 11:16:34 »
Használja még valaki a GYÁRI aktív autós tartóval + bt kihangosító? Az a baj, hogy a normál romot teszek fel akkor jól működik. Tölti a készüléket és az alapértelmezett hang kimenet a BT. Azonban ha MIUI rom akkor NEM teszi ki alapértelmezettként a bt-re a hangot csak ha kiveszem a tartóból. Természetesen kézzel át tudom állítani BT-re de nem ez a legjobb megoldás. Remélem érthető voltam. :)

R2D20208

• Vendég
« Reply #21 Dátum: 2011, 11 25, 11:43:26 »
Használja még valaki a GYÁRI aktív autós tartóval + bt kihangosító? Az a baj, hogy a normál romot teszek fel akkor jól működik. Tölti a készüléket és az alapértelmezett hang kimenet a BT. Azonban ha MIUI rom akkor NEM teszi ki alapértelmezettként a bt-re a hangot csak ha kiveszem a tartóból. Természetesen kézzel át tudom állítani BT-re de nem ez a legjobb megoldás. Remélem érthető voltam. :)
Hu...Nekem középső sima "box" - ba van berakva a teló. És tök örülök, hogy a nokia autóskihangositommal megy. Nem értem pontosan a kérdésed. Nekem bevan kapcs BT, ha inditom a kocsit , automatikusan csatlakozik, és ennyi.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #22 Dátum: 2011, 11 25, 12:18:44 »
Mikor jön az újabb kiadás? :P

R2D20208

• Vendég
« Reply #23 Dátum: 2011, 11 25, 12:41:30 »
Mikor jön az újabb kiadás? :P

Elvileg teszt alatt. nemsokára visszaigazolás, és jön is gondolom. Amugy én go launcher exxel hasznlom vagy SPB-vel. Elfelejtettem linkelni, ha vkinek hiányzik MIUI launcher --> You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #24 Dátum: 2011, 11 25, 13:53:31 »
Hu...Nekem középső sima "box" - ba van berakva a teló. És tök örülök, hogy a nokia autóskihangositommal megy. Nem értem pontosan a kérdésed. Nekem bevan kapcs BT, ha inditom a kocsit , automatikusan csatlakozik, és ennyi.

Tehát ha beindítom a kocsit és NEM helyezem be a tartóba a telefont akkor a kimenő hívások automatikusan a bt kihangosítón mennek ki. Ha behelyezem a tartóba akkor NEM automatikusan megy ha nem az alapértelmezett a telefon hangszórója. Természetesen kézzel át lehet állítani.