Sikerül lassan belakni a készüléket,a Telenoros rom simán felment rá és érezhetően sokkal jobb lett tőle. Az oldalon található infók alapján telepítettem a gsm modemet az is tökéletesen működik nagyon jó dolog,hogy most már telefonálni is tudok. Így már szinte minden igényemet kielégíti a Tab szegény Note 2 teljesen a háttérbe szorult.
Viszont olvastam több helyen,hogy az alsó állapotsor eltüntetésére másnak is lenne igénye,megoldást viszont nem találtam hozzá. Ha esetleg még is van akkor elnézést,de átsiklott a figyelmem felette.
Van nekem egy Wayteq androidos navigációm is abban ez a dolog nagyon jól megvan oldva egy egyszerű kis app segítségével. A program ikonja az állapotsávon található ha kiválasztjuk rögtön eltűnik az állapotsáv ha megérintjük a kijelzőt ismét megjelenik. A program beállításain belül megadhatjuk,hogy a képernyő mely részéhez kell érni ha ismét látni akarjuk az állapotsávot. Szerintem nagyon hasznos dolog pl. navigációnál,játékoknál,videózásnál főleg úgy hogy csak egy érintés az egész.
Az alkalmazást nem találtam meg a Google Playen sőt máshol sem ezért kiszedtem a Wayteq-ból,majd az apk fájlt telepítettem a Tab-ra. Első indítás után kérte,hogy telepítsem a Busybox alkalmazást a G.Play-ről ennek megtörténte után tökéletesen működik.
Az apk fájlt feltöltöttem ide hátha másnak is szüksége van rá: You are not allowed to view links.
Register or
Login