Közben leszedtem azt 3.2-es romot és felraktam odinnal. Úgy néz ki most működik minden rajt. Már a kies is rendesen kezeli és azt írja, hogy aktuális szoftver van fenn.
Köszönöm a segítséget.
Akkor ezek szerint a product kód legalább nem mászott el, azzal nem kell bajlódni.
You are not allowed to view links.
Register or Login!
A képen látható ROM van most a P7500-omon. (független, Rootolt.)
Melyik ROMot javaslod erre a 3.1-re?
Egyből mehet rá, vagy kell egy köztes ROM?
Esetleg ICS 4.x?
Köszönöm
Hát ugye attól függ, hogy mit is szeretnél...frissítheted akár KIES/OTA gyári romra, vagy ott van az ODIN mint lehetőség, amivel szintén rakhatsz fel akár gyári romot is.
Illetve ott vannak az overcome romjai, amik jónak mondhatóak. --> ezekről bővebben a topikjában olvashatsz. (a KI1-es stock romot javasolják alapnak, majd utána CWM-ből flesselhetőek)
Nekem most ebből van fent a legfrissebb v2.3.0, egy preshoot OC kernellel.
Ezek az elérhető portolt béta ICS-ek, hát ízlések és pofonok...van még velük pár probléma. Én személy szerint nem javaslom, főleg azért nem, mert talán még ebben a hónapban meg fog jelenni hivatalos formában is, és ugye abban minden funkció tökéletesen fog működni.
Egyébként sokan meg vannak ezekkel is elégedve, tehát igazából a te döntésed... You are not allowed to view links.
Register or
Login(mod.: bár egyre jobban izgatnak engem is ezek a portolt ICS-ek is, de egyelőre tűrtőztetem magam...)