Pár napja én is boldog tulaja vagyok egy Note-nak. Először egy SG2 volt a kiszemelt példány azután megjelent a Note. Nekem elsődleges cél volt a nagy kijelző, sokat egérmozizom, internetezem, olvasok . Nagyon fontos lett volna a navigáció, de az énmegyekből nem találtam megfelelő felbontásút, az Aura meg valamiért nem tervez rendesen házszámra, de ez a legkisebb gondom, Navigálni tökéletes. A játékok zöme minden további nélkül működik. Eddig nagyon bejött. Hibát nem találtam. Egyedül ez a touchwiz felület... de ezt szépen lassan orvosoljuk, testreszabjuk. Kellemes csalódás a hangja, jó minőségű fülessel kifejezetten szépen szól, ebben sem találtam hibát.
Ami nagyon érdekes, h úgy óckodtam a méret miatt gondoltam ez már túl nagy. Elvittem a kollégámat(SG2) megnézni a note-ot. Most fogja karácsonyra lecserélni. Teljesen megfeledkezik ez ember a méretéről mikor használja annyira jó, kézre eső pedig nekem nincs nagy kezem. Használat után mikor a leo-t veszem a kezemben olyan törpének tűnik.
Most már csak azon kevés szoftver optimalizált változatát várom ami még hiányzik. (ezek főleg játékok tehát egyelőre simán lehet nélkülük élni).
Bocs a hosszúra sikeredett hsz-ért.