0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az miért van hogy az ICS launcherben, ha a dockbar-ban van az üzenetek alkalmazás, rátaperolok, és nem indul el!!!! Ha kiteszem onnan az asztalra, ott sem indul, ha bemegyek az alkalmazásokba, és ott taperolok rá, akkor megy!!!! Vagy van valami trükkje? Másnál is így van???
nekem a marketes verzió van, és abban rendben van.
sziasztok!nem tud valaki valami jó lockscreen alkalmazást? a lockbot pro már ismert. de Bezke SGS I ROMjában szereplő locokok nagyon királyok voltak.valami hasonló érdekelne! Any idea? Köszi:)
Én az AgileLock-ot használtam, a fizetőset, az tuti!!!
Hallod nekem abban sem megy!!
Nekem sem megy, valszeg nem kedvelik egymást a MIUI-val.Update: Töröld a régi üzenetek ikont az asztalodról, aztán helyezd ki újra. Nekem így működik.
Hello!Kéne egy kis segítség. Jkay hogy bírható működésre az új rom alatt?Delux settings futtatására azt írja: "JKay Delux Theme not found! Please install Delux Theme"Viszont theme-t nem találok sehol hozzá. Előre is köszi.
Köszi, módosítottam. Kimaradt mióta megvettem a telót.Szóval KJ1-es rom Bezke Ice Creamed. Ehhez kéne Jkay probléma megoldása. A linkelt oldalt ismerem. Csak nemtudom, hogy melyik theme lenne megfelelő az aktuális romhoz.Köszi.
Sajna KJ1-re még nincs.Miért nem csinált?Pasz!
Cf-Root sincs még hozzá, pedig már nem "mai gyerek" kérdeztem is itt valahol, de nincs válasz!!!! Ez is talány
Köszi.Esetleg akkor milyen romot ajánlanátok, amivel megy a Jkay?
Igazából annyira nem ragaszkodom hozzá. Esetleg alternatíva a sttusz bar ikonjainak átszabására? Vagy cseréjire? nemlenne rossz hozzáadni a Data illetve az elelmlámpa funkciót.
Lehet hogy hülye kérdés de azt a háromszöget bootoláskor nem lehet egyszerűen kicserélni?
Nekem mostanában a JIG se tüneti el :-I