0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
én a fényépező zárhangot nem tudom levenni erre van valami megoldás hölgyek/urak? köszi:)
You are not allowed to view links. Register or LoginVagy: You are not allowed to view links. Register or LoginTehát, töröld a system/media/audio/ui mappából a Shutter_01.ogg-t
SziasztokTudna valaki segíteni? Beléptem a feladat kezelőbe és rányomtam a ram ürítésre - aztán a telefon elindította egy pillanatra az Need for speede-t utána belépett a híváslistába amiből nem lehet kilépni csak ha étmegyek a névjegyekre. Ez még nem is baj legfeljebb nem nyomkodom de eltünt a lockscreen menü teljesen. Vissza tudom valahogy hozni???
Tudom hogy segíteni akarsz de ha ilyen egyszerű lenne kérdeztem volna?
Remélem nem haragszol nem bántásnak írtam. Hát reszet lesz a vége. Pedig ezt leszámítva nagyon pörög a gép.
Ok, csak van akinek ez nem jut eszébe. Akkor lehet, hogy Factory reset lesz a vége, azonban előtte megteheted azt, hogy telepíted a romot recoveryből, de ne csinálj wipe data-t, hanem csak wipe cache-t. Ha telepítettél még valamit recoveryből, akkor azt majd újra kell telepíteni.
Igen, a hasonló problémákat a Dalvik cache törlés szokta megoldani CWM Recoveryből nálam. Volt, amikor a cache partíciót is törölni kellett hozzá.Adatot törölni, factory resetet csinálni első körben tényleg nem érdemes. Nekem még nem is kellett emiatt.
Sziasztok!Mai nappal én is SGS II tulaj lettem, nyugdíjba ment az SGS.Azt szeretném kérdezni, hogy SGSII-re is van e voodoo cucc. Tudom, hogy a kernelnek kell támogatni, de az SGS-ben nagyot ütött hangilag. Egyébként a rooton már tool vagyok Kicsit hagyom menni a gyári trémobilos romot és mehet majd fel egy custom rom később.Thx előre is a helpet!
KI4 van nekem is.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hali!Nrm tudja valaki hogy gol lehetne 5 pin-es micro usb aljzatot venni?Köszi.
Sziasztok!Mit kell csinálnom az S2-n, hogy az uot kitchenben tudjak módosítani akksikijelzőt?Mit és hova kell feltöltenem?Előre is köszi a válaszokat.
A részletes leírást, itt találod You are not allowed to view links. Register or Login
Szia Ibolya512!Viszont amiket Pati leírt fájlokat sehol sem találom. Hogy tudom feltölteni?
3 pontra gondolsz? Root Explorerrel látod és rootolt telefon kell hozzá:"Töltsd fel a saját fájlokat, a system/app és a system/framework mappából másold az alábbi fájlokat az sdcardra, onnan töltsd fel. Root kell a hozzáféréshez!framework-res.apkSystemUI.apktwframework-res.apk"Ide írj, You are not allowed to view links. Register or Login , mert ez Bezke Rom topikja