Trip romokba elég sok minden nem működik még jelenleg!
Viszont, már nagyon jó ICS+Sense 3.6-os romok vannak!
Trip romjában a kamerán és BT-n kívül mi lenne még ami elég sok?
Az ICS+Sense 3.6 ROM-ok meg már hetek óta ugyanazok, semmi új.
Csak ki kellene próbálnom ezeket az új Trip romokat, csak az a baj, hogy nem nagyon tudom merre induljak, az utóbbi időben nem is sokat foglalkoztam az új dolgokkal, meg nem is nagyon látom át a dolgot. Még amikor kijöttek az első újabb firmware-ek felraktam egyet, de mivel nem voltam megelégedve az akkor ICS verziókkal, vissza is álltam félig meddig egy gyári XE RUU-val. Most úgy néz ki a dolog nálam, hogy 1.18.000-as HBOOT verzióm van, és LOCKED felirattal. Mit kellene most feltennem, hogy jó legyen, mert ahogy néztem már több féle firmware is kijött.
Köszi előre is!
Innen letöltöd a 3.24 Unlocked firmware-t, az a legújabb. Ezzel megy minden ICS rom. Trip romjai is. Letöltésnél ha supercided van, kb mindegy melyik régiósat töltöd le, én a sima HTC-set töltöttem, supercid nélkül is az ment volna rá.
Utána Trip romjából azt raksz fel amit akarsz és az új Rev.HD, InsertCoin, HyperSense stb romok is mennek.
Trip romjából mindegy melyiket rakod fel, mindhárom HTC-s kernellel megy, így stabil (cserébe nem a megszokott villámgyorsak), és a fő bugok (BT, kamera) is megegyeznek. Én a MIUI-t raktam fel, de a 4.0 és a NOVA launcher mellett már nem nyűgöz le a kezelőfelület. A CM9-et fogom felrakni pár perc múlva
You are not allowed to view links.
Register or
Login