0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Valaki használja az ARHD új romját? Az ICS-eset? Mert nálam a GPS-el van gond... kb. 10 km-es eltérést produkál a drága Valakinek valami ötlete ? Vagy húzzak rá másik romot ?
engem még nem vitt rá a lélek, ezek szerint nem is fog
Ha jól számolom már csak egy nap és kint van a hivatalos ics Küldve az én HTC Sensation Z710e-emről Tapatalk használatával.
Ma jött ki új leak amiben már 3.6-os Sense van.
hol a link?
Mike már kész is a ROM-mal:You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet már tudni róla valamit? Kipróbáltátok? Látom hogy még ez is teszt rom, de vajon mennyire?
még nem tölthető, egyelőre halott a link. ki is van írva még mellé, h uploading.honnan tudom beszerezni a hozzá való firmwaret? nem találom
Pedig pont ott van az uploading feletti sorban ">>> Firmware package <<<"
és meg is nyitom, rámenyek a letöltésre, és 404-es hibát kapok
Nafene, tényelg. Majd akkor válik ismét elérhetővé a firmware linkje, mikor fent lesz a rom is. Addig mirror:You are not allowed to view links. Register or Login
és meg is nyitom, rámenyek a letöltésre, és 404-es hibát kapokszerk: mike levette a romot
Hivatalosan igen, de van link a szerveren: You are not allowed to view links. Register or LoginDe szerintem nem véletlenül szedte le. Vagy baj van vele, vagy nem akarja kiadni valami miatt.
kapott külön topicot a link:)You are not allowed to view links. Register or Login
Felrakom a Android_Revolution_HD-Sensation_6.1.0.zip és a telefon az animáció után újraindul, régebbi romok mennek szépen, csak az android 4-el van baja, egyik se megy, mindegyikre ugyan ezt csinálja, ujraindulgat. Mi lehet a baj? PLS help!
Megvan a "here" melyiket tölcsem le? 3.12 vagy 3.24, és ezt hogy telepítem? Az angol nem nagyon megy.
Az attól függ melyik romot akarod ha a sense 3.6-ost akkor a 3.24 ha az xe akkor a másikat. Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.
xe rom is mehet rá a sima sensationre ebből?
Igen
feltételezem abban van benne a beats audio, úgyhogy akkor letöltöm