Isten őrizz, hogy megsértselek! Ez a nehéz az "internetes" írásokban, hogy nem jön át az író érzelme, mint mondjuk egy beszélgetés során.
Csak arra utaltam - és kérlek tényleg ne sértődj meg
, nem személyeskedés miatt írom - de azt vettem észre, hogy ezen a fórumoldalon kevés az olyan ember, aki ha valami problémába ütközik, akkor igyekszik megoldani azt. Mondjuk a technet-en (korábbi nevén pdamania) többségében olyan emberek voltak, akik igyekeztek megjavítani a főzött romok hiányosságait. Az eddigi szerény tapasztalatom az, hogy ha valaki valamilyen problémába ütközik, akkor inkább felrak egy újabb romot, pedig lehet hogy csak a rom topicjának utolsó 10 oldalát kellene végigolvasni, mert nyilván ami nekem hiba, az másnak is az, tehát lesznek akik már a problémát felvetették, és nyilván lesznek, akik meg is oldották már.
Különben vannak itt a technetről "származó" felhasználók is, pl. Patience is ilyen.
Szóval csak azért írtam, amit írtam, mert én általában egy szószátyár alkat vagyok és ha találok valami jó dolgot, akár egy javítást, akkor arról írok is. Így írtam a gps-jelerősség javításáról és az állandó fagyásokról is, ami egyébként nem ARHD probléma, hanem általános, legalábbis azok között, akik nem a bricked kernelt tartalmazó romokat telepítették. Persze ilyenkor szokott az lenni, hogy ez nem igaz, mert én a coredroid-ot használtam és az sosem fagyott, stb. Persze nekem sem fagyott sosem az ARHD, pedig az 1.0-ás verzója óta folyamatosan azt használom. Mindig csak lestem, amikor egyesek szidták. Mígnem egyszer csak nekem is előjött ez a gond. Mint írtam korábban ezt a túlmelegedés okozza. Nekem először egy órákon át tartó navigálás okozta, majd másodszor az órákon át tartó angry birds-özés. Nyilván a többieknek hamarabb jött elő, mert máshogy használják a telefont. Amióta azonban a bricked kernel van fenn, azóta semmi gondom nincs.
No, elnézést ha megint túl sokat írtam és mégegyszer mondom, nem akartam megbántani senkit sem, ahogy a QtADB korábbi ajánlásával sem, amiből egy felhasználó aztán óriási problémát hozott ki. Szvsz a system-ben való turkálásra, közvetlenül PC-ről, továbbra is a No.1. De erről is írtam már jó sokat, hogy hogyan lehet betűtípust cserélni, vagy hogyan lehet extra városokat felvenni, amiket az időjárás-adatbázis nem tartalmaz, de mivel nem kaptam, semmi visszajelzést, így gondoltam, hogy biztos érdektelen a téma és senki nem cserélgeti a betűtípust és nem igényli más városok időjárásjelentését.
Elnézést ha már Off a hsz-em vége ebben a témában.