2024, 11 24, 07:42:53
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Offical Cyanogenmod 7  (Megtekintve 97341 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Needfor

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Advance
Re: [ROM] Offical Cyanogenmod 7
« Reply #250 Dátum: 2012, 07 24, 22:56:53 »
Hát jó ezz igazz. de min mullik hogy kié mennyit bir.? :D Hát meg mondom őszintén néha fel idegesit annyira birja.... xD azz ellején szivja-szivja de a végén alig merűl le.
3D HD gamekel + wifi fél nap.
A másik.....  az akksi voltját van értelme huzzni?
Másik. hogy lehet olyan gameket fel rakni amik nem kompatibilisek?

Nem elérhető czifrajoco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO My Way
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: mindig más :)
« Reply #251 Dátum: 2012, 08 14, 23:18:46 »
Sziasztok!

A kérdésem az APOCALYPSE romra vonatkozik You are not allowed to view links. Register or Login

Itt ugyebár egy 09.07.12-es és egy 09.06.12-es verzió is megtalálható.

A juniusi verzióval az a gondom, hogy nem tudok rá működő rádiót telepíteni, ami van benne az csak bluetooth fülessel jó, illetve a telepített real player egy nagy nulla, bár a rádió jobban zavar. Ez a rádió egyébként több romban is kiakasztott már, mert nem találtam olyat, ami megszólaltatta volna a hazai nem netes csatornákat.

A júliusi részben ugyan ez, a másik része az, hogy nem működik az sms. Az ikon ott van, de nem működik. Próbáltam azt, hogy először felraktam a régebbi verziót, ultimate backuppal lementettem az sms alkalmazást, majd frissítettem az új verzióra, próbáltam felrakni a mentett sms appot, de nem jó.

Légyszi, aki ismeri, használja a romot, adjon tanácsot !!!

Nem elérhető fetus

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKT7
Re: Re: [ROM] Offical Cyanogenmod 7
« Reply #252 Dátum: 2012, 08 15, 21:44:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A kérdésem az APOCALYPSE romra vonatkozik You are not allowed to view links. Register or Login

Itt ugyebár egy 09.07.12-es és egy 09.06.12-es verzió is megtalálható.

A juniusi verzióval az a gondom, hogy nem tudok rá működő rádiót telepíteni, ami van benne az csak bluetooth fülessel jó, illetve a telepített real player egy nagy nulla, bár a rádió jobban zavar. Ez a rádió egyébként több romban is kiakasztott már, mert nem találtam olyat, ami megszólaltatta volna a hazai nem netes csatornákat.

A júliusi részben ugyan ez, a másik része az, hogy nem működik az sms. Az ikon ott van, de nem működik. Próbáltam azt, hogy először felraktam a régebbi verziót, ultimate backuppal lementettem az sms alkalmazást, majd frissítettem az új verzióra, próbáltam felrakni a mentett sms appot, de nem jó.

Légyszi, aki ismeri, használja a romot, adjon tanácsot !!!

Üdv!
Én azt az "APOCALIPSE-17.06.12.zip"-et töltöttem le és használom is kb 2 hete ami a második posztban található. Sem a rádióval sem az SMS-el nincs probléma. Az egyetlen negatívum egyelőre az, hogy a wifinek néha fél perc kell az IP-cím lekéréséhez, ami eddig ment neki 3mp alatt is akár.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

Nem elérhető czifrajoco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO My Way
  • PDA ROM: mindig más :)
« Reply #253 Dátum: 2012, 08 16, 04:47:34 »
Üdv!
Én azt az "APOCALIPSE-17.06.12.zip"-et töltöttem le és használom is kb 2 hete ami a második posztban található. Sem a rádióval sem az SMS-el nincs probléma. Az egyetlen negatívum egyelőre az, hogy a wifinek néha fél perc kell az IP-cím lekéréséhez, ami eddig ment neki 3mp alatt is akár.

Üdv!

A rádió ha működik is, először recseg egy hatalmasat, majd ha meg is szólal valamelyik frekin, elhalkul.
Hogyan lehet azt a bluetooth-os vackot egy normálisra lecserélni?

Az sms csak a júliusi flash-nél nem működik. Ahogy azt írtam, át akartam a korábbi verzióból hozni, de nem müxik. Erre van valami ötlet?

Nem elérhető SoGood

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: xxjcv
« Reply #254 Dátum: 2012, 08 23, 19:03:31 »
sziasztok!

egy kis segitség kellene
vettem egy galaxy ace s5830i t. kirootoltam , az sikerült.
godoltam felfrissitem a romot 2.3.6 ról erre az uj cyanogenmod ra. nem sikerült, meghalt a telefon, alig tudtam bele életet lehelni. arra a következtetésre jutottam hogy régi a teloban a clockwork recovery ( 3e) azért nem működhet. megprobáltam felfrissiteni de az sem sikerült. mindehol ezt az odin multi downloader nevű programot irják de nekem csak az odin 3 v1.3 vagy v1.8 ismertel fel a telót a multi nem.
valaki esetleg tudna vmi tippet adni hogy hogyan lássak hozzá?

köszi előre is:)

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #255 Dátum: 2012, 08 23, 20:17:47 »
sziasztok!

egy kis segitség kellene
vettem egy galaxy ace s5830i t. kirootoltam , az sikerült.
godoltam felfrissitem a romot 2.3.6 ról erre az uj cyanogenmod ra. nem sikerült, meghalt a telefon, alig tudtam bele életet lehelni. arra a következtetésre jutottam hogy régi a teloban a clockwork recovery ( 3e) azért nem működhet. megprobáltam felfrissiteni de az sem sikerült. mindehol ezt az odin multi downloader nevű programot irják de nekem csak az odin 3 v1.3 vagy v1.8 ismertel fel a telót a multi nem.
valaki esetleg tudna vmi tippet adni hogy hogyan lássak hozzá?
Az a rom ami jó S5830 ra,az NEM jó S 5830 i-re.Itt vannak romok az "i"-re.

köszi előre is:)

Nem elérhető dfactor

• PDA ROM: S5830XXKC1
« Reply #256 Dátum: 2012, 08 29, 13:21:29 »
Egy apróságban kérném a segítségeteket. Hol találom meg CM7.2.ben a hívásidőket? Kimenő, bejövő, reset, stb.

Nem elérhető type

• Navigáció / Navigation: igo8, navigon, sygic
  • PDA: samsung galaxy s2 - htc one
  • PDA ROM: rootbox jb v3.9.1 - 4.1.2 1.29.206.11
« Reply #257 Dátum: 2012, 09 05, 21:18:01 »
Sziasztok.

Baratomnak van Ace es szeretett volna masik romot (eleg sok problemaja volt a gyarival (vodas)).
Rootolva lett a telefon, CMW rateve. aztan ezt  romot szerettuk volna rarakni... xdarol neztem a menetet, -wipe data/factory reset majd flash room aztan cache particion majd rebbot. ujrainditas utan az android feliratig jut a telefon es nem csinal semmit. recoverybe vissza lepve probaltam vodas romot ratenni viszont azt irja: "E:failed to mount /system (Invalid argument).
Kerdesem lenne, h tudja e valaki mi lett elrontva?
Most odinnal megprobalok eletet lehelni bele, remelem sikerul...

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #258 Dátum: 2012, 09 06, 07:38:46 »
Sziasztok.

Baratomnak van Ace es szeretett volna masik romot (eleg sok problemaja volt a gyarival (vodas)).
Rootolva lett a telefon, CMW rateve. aztan ezt  romot szerettuk volna rarakni... xdarol neztem a menetet, -wipe data/factory reset majd flash room aztan cache particion majd rebbot. ujrainditas utan az android feliratig jut a telefon es nem csinal semmit. recoverybe vissza lepve probaltam vodas romot ratenni viszont azt irja: "E:failed to mount /system (Invalid argument).
Kerdesem lenne, h tudja e valaki mi lett elrontva?
Most odinnal megprobalok eletet lehelni bele, remelem sikerul...

Véletlenül nem GT-S5830i típusú a készülék? Mert akkor arra való romlott kell keresned.

Tapatalk 2 @Samsung Galaxy Ace

Nem elérhető type

« Reply #259 Dátum: 2012, 09 06, 10:16:15 »
Véletlenül nem GT-S5830i típusú a készülék? Mert akkor arra való romlott kell keresned.

Tapatalk 2 @Samsung Galaxy Ace

GT-S5830. Nem latok i betut a vegen.

Nem elérhető type

« Reply #260 Dátum: 2012, 09 06, 15:06:12 »
Na vegul szerviz megoldotta :)

Nem elérhető akyyy16ace

• PFC Fan
  • PDA: S5830XWKT7
  • PDA ROM: S5830XWKT3
« Reply #261 Dátum: 2012, 09 14, 18:49:46 »
Sziasztok!
Megtudná-e vki mondani hogy honnan töltsem le aCyanogenmod 7 mert az itteni link hibás ,legalábbis nekem azt írja.A válaszokat előre is köszönöm! :D Ja igen és ha valaki tud ennél is egy jobb ROM-ot akkor az írja már le :) köszönöm

Nem elérhető csabaszab

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.3.3.
« Reply #262 Dátum: 2012, 09 24, 18:25:58 »
Hallo,
azért írok ide mert anno ezt a romot tettem fel s teljesen meg is vagyok vele elégedve. DE a napokban igencsak rá voltam hagyatkozva, megadta magát a laptopom így hát mindenféle .app-ot tettem rá, (skype, radio,) stb. Szólt hogy kevés a hely a belső memóriában, amit kis app2sdcard-al orvosoltam, folytattam is tovább minden ment rendben, majd este kikapcsoltam a telót. Ma reggel annyi történt, hogy mikor tölt be a teló, a cyanogenmod ábránál, mikor megy körbe szépen látványosan a kék nyíl, megáll és setovább, majd újra, s kezdődik elölről... a végtelenségig. Megoldható ez valahogy recoveryben? vagy kezdhetem a telefont újra szépen 2.2.1-től felépíteni?? (aminek nagyon nem örülnék, hisz ahhoz kéne a laptopom, ami egy hete adta meg magát)

Előre is köszi...

Nem elérhető Benjoe70

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.2.2 Sense 5.0
« Reply #263 Dátum: 2012, 09 29, 14:54:12 »
Üdv!
Ma tettem fel a CM7.2-t. Nagyon tetszik, gyors, meg minden. Most viszont egy olyan problémával találkoztam, hogy  nem jön be a homescreen-en a choose widget ablak. Tapi hold után rezeg egyet és ... nem történik semmi. Lehet ezt valahogy orvosolni?

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #264 Dátum: 2012, 10 08, 09:19:03 »
Hallo,
azért írok ide mert anno ezt a romot tettem fel s teljesen meg is vagyok vele elégedve. DE a napokban igencsak rá voltam hagyatkozva, megadta magát a laptopom így hát mindenféle .app-ot tettem rá, (skype, radio,) stb. Szólt hogy kevés a hely a belső memóriában, amit kis app2sdcard-al orvosoltam, folytattam is tovább minden ment rendben, majd este kikapcsoltam a telót. Ma reggel annyi történt, hogy mikor tölt be a teló, a cyanogenmod ábránál, mikor megy körbe szépen látványosan a kék nyíl, megáll és setovább, majd újra, s kezdődik elölről... a végtelenségig. Megoldható ez valahogy recoveryben? vagy kezdhetem a telefont újra szépen 2.2.1-től felépíteni?? (aminek nagyon nem örülnék, hisz ahhoz kéne a laptopom, ami egy hete adta meg magát)

Előre is köszi...

Hi!

Amíg fent van az SD kártyádon a CM72.zip és be tudsz lépni a CWM5 recovery módba, addig nem kell laptop, mert csak annyi a dolgod, hogy belépsz a recoverybe, formattálod a system, data és cache partíciókat majd szépen újra flash-eled a CM72-t. Igaz ugyan, hogy így minden saját applikációd elveszik, de legalább gyorsan működőképes lesz a telefonod.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető Soi

• Nem: Nő
  • PFC Fan
« Reply #265 Dátum: 2012, 10 12, 19:23:29 »
Helllooooo!

Olyan gondom lenne nekem, hogy nem tudok hozzá adni a telefonhoz fiókot...miért is van ez?  :(  Valakinek valami ötlet,tanács?  :oops: mert így nem megy se a play áruház, se a naptár, bár utóbbit megoldottam egy app-al!

Sziasztok!

Ugyanez a probléma merült fel nálam is. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #266 Dátum: 2012, 10 15, 08:50:37 »
Sziasztok!

Ugyanez a probléma merült fel nálam is. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.

A megoldás neve GApps. Nézzetek körül itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ixorn01

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2.0 coopet
« Reply #267 Dátum: 2012, 11 07, 05:07:53 »
Hello,
A cm7.2.0 cooper van a galaxy ace-en. Gondom a következő: ha kikapcsolom vagy újraindítom a telot, a főképernyő visszaáll az alaphelyzetbe. Minden eltűnik amit kiraktam. Ötlet? Mit lehet vele tenni?

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #268 Dátum: 2012, 11 07, 15:22:11 »
Hello,
A cm7.2.0 cooper van a galaxy ace-en. Gondom a következő: ha kikapcsolom vagy újraindítom a telot, a főképernyő visszaáll az alaphelyzetbe. Minden eltűnik amit kiraktam. Ötlet? Mit lehet vele tenni?

Keress egy másik CM7.2 es romot,lehet hogy a rom hibája,sőt biztos.

Nem elérhető ixorn01

• PFC Fan
« Reply #269 Dátum: 2012, 11 07, 19:51:11 »
Ok. Köszi. Ajánlat?

Nem elérhető ixorn01

• PFC Fan
« Reply #270 Dátum: 2012, 11 09, 08:06:21 »
Hello,
Újra raktam a roomit és most simán működik.

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: GT-S5830
  • PDA ROM: s5830xwkpk
« Reply #271 Dátum: 2012, 11 18, 08:52:08 »
Hellosztok!

StockLite-ot használtam eddig, de mivel elég halott a project, ezért CM-en gondolkodom. Melyiket ajánljátok? Stable-t vagy nightly-t? Vagy van más?

Nem elérhető growertummy

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXALEF/XXLEF/TMHALF1
« Reply #272 Dátum: 2012, 11 19, 17:21:56 »
Sziasztok!

Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy cimbora telepíteni akarta a romot, Samsung Galaxy Ace S5830,  2.3.3 gyári rom van rajta, recovery-ben telepítette a CMW4.0.0.9-et, utána rebbotolta de a recovery azóta nem jön be, és nem tudja installálni a romot. Megáll a Samsung galaxy Ace feliratnál.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnánk továbblépni?
Köszönöm!

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #273 Dátum: 2012, 11 20, 00:08:00 »
Sziasztok!

Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy cimbora telepíteni akarta a romot, Samsung Galaxy Ace S5830,  2.3.3 gyári rom van rajta, recovery-ben telepítette a CMW4.0.0.9-et, utána rebbotolta de a recovery azóta nem jön be, és nem tudja installálni a romot. Megáll a Samsung galaxy Ace feliratnál.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnánk továbblépni?
Köszönöm!

Próbáld meg a telefont Download módba rakni (Power + HangerőLe + Home gombokkal). Ha jól csinlálod, megjelenik a Downloading... felirat a képernyő közepén. Innentől nyert ügyed van, mert bármelyik gyári S5830 firmware-t fel tudod rakni - nézz utána itt az SGA fórumban az Odin nevű proginak.
Utána pedig a CWM 5.0.2.6-tal próbálkozz, ami letölthető innen:

Nem elérhető ixorn01

• PFC Fan
« Reply #274 Dátum: 2012, 11 21, 13:29:00 »
Sziasztok.

Gondom a következő: felraktam a cyan 7.2-t, de azóta nagyon gyorsan merül a teló. Amit lehet már jegeltem, kikpacsoltam,de még így is gyorsabban merül mint a gyári roommal. Valakinek vmi ötlet? Köszi