Na akkor mos még nagyobb káosz lett a kis fejemben!
1. A Full wipe nem azt jelenti, hogy nem kell semmit törölni? Vagy ha igen mit jelent az, hogy tiszta telepítés.
2. Én letöltöttem a HyperDroid_Androidmeda_v7.0.0_signed.zip de ezt kibontva nem egy tar.md5 fájl a tartalma, mi ez a sok minden benne.
3. Én próbáltam valami leírás találni a cwm install menetéről de nem találtam semmit.
4. A Nandroidnak úttanná néztem, annyit találtam róla, hogy CWM módban egy menü pont, amivel le és vissza lehet állítani a romot. De nekem ilyen menüpont nincs CWM módban. De van backup and restore az ugyanaz?
5. Hyperdroid rom felrakása után is van CWM mód? (Csak azért kérdem, hogyha esetleg nem tetszene vissza tudjam állíjam a lite ninget.)
Egyelőre csak ennyi hűje kérdés.
Ezt nem apróztad el!
1. A full wipe teljes törlést jelent, a telepítő megcsinálja magától, én ilyenkor előtte megteszem magamtól is: CWM -factory reset -advanced -wipe cache.
2. Ez egy cwm-es telepítő, ezért recoveryből kell felrakni, nem odinnal (.tar ill. md5)
3. El kellene olvasnod többször is az sgs és sgs2 faq topikját.
Amúgy cwm -install zip from sdcard menü. Persze előtte másold fel a zip fájlt a készülékre.
4. Jól gondoltad, ez az a menüpont, még azt is kiválaszthatod, hogy hova mentsen (külső v. belső sd). Visszaállításnál is van erre lehetőség, érdemes is mindkét helyen tárolni egy-egy jól működő konfigurációt.
5. Természetesen van, írtam is, hogy csinálj backupot, ha baj lenne, vagy nem tetszene stb...
Backup menjen azért titaniummal, mybackuppal és hasonlókkal is!
Tapatalk