0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
mennyi idő kb míg végez? már vagy 5 perce megy kaptam egy hibaüzenetet de azóta semmi....
Fél órát vártam és lehúztam. örülök, hogy nem lett baja. megvárom a hivatalos frissítést....
Nekem kb. 20-30 perc volt még elvégezte és bekapcsolt a telefonom.
You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginKészülék erősségeiMéretek: 122 x 64 x 9,2 (magasság x szélesség x vastagság) Súlya: 109 grammKijelző: NOVA Érdekességképpen kis összehasonlítás:Készülék LG Optimus Black Samsung Galaxy S Apple iPhone 4Kijelző típusa IPS LCD (Nova) Amoled (Super Amoled) IPS LCD (IPS)Maximum fényerő 700 nit 305 nit 518 nitSzín telítettség 70% 107% 53%Hivatalos ROM frissítés You are not allowed to view links. Register or Login-el. Válaszd ki az LGP970-es model nevet, majd Szoftver Frissítés gomb, és már töltheted is le a szükséges programot.Tippek, hasznos információkLG rejtett menü előhívása: Tárcsázóba írd be: 3845#*970#Praktikus Gesture UI trükk: Szöveg gépelése alatt tudod a kurzort a készülék oldalaira történő finom ütésekkel is balra vagy jobbra mozgatni.- Módosítani lehet a kezdőoldalak számát- Alkalmazások felsorolásának nézetet meg lehet változtatniRoot után működnek:- You are not allowed to view links. Register or Login- You are not allowed to view links. Register or LoginROOTolás 1. Kapcsold be az USB hibakeresést (USB Debugging) a telefonban. 2. Töltsd le az You are not allowed to view links. Register or Login, majd telepítsd fel a gépedre. 3. Csatlakoztasd a készüléket a PC-hez. Várd meg, amíg felismeri, ellenőrzi az illesztőprogramokat. Ne válts háttértárra, maradjon töltés módban. 4. Töltsd le a következő You are not allowed to view links. Register or Login, majd tömörítsd ki. 5. Indítsd el belőle: run.batFel fog jönni a számítógépen egy CMD ablak (parancssor), ami kéri, hogy nyomjál meg egy billentyűt a folytatáshoz. Ezek után az egész lefut magától, a végén pedig újraindul a telefon.You are not allowed to view links. Register or LoginCustom (főzött) ROMok:- You are not allowed to view links. Register or Login- You are not allowed to view links. Register or Login- You are not allowed to view links. Register or Login (Korai, egyelőre nem végleges változat.)Módosítva by Nicky, 2011.10.22.
nekem nem nyilik ki a zip file....fel tudna valaki tenni....en is vettem egy ilyen telot es szeretnem updatelni a softot de nem sikerul....az lg mobile update azt mondja hogy az utolso verzioju szoft van rajta pedig android 2.2-es froyo tipusu android....v10b verzioju....elore is koszi a segitseget
Sziasztok!Akinek szolgáltató függő a telefonja az is frissíthet. Egy kis segítség:You are not allowed to view links. Register or LoginHivatalos 2.3.4 :You are not allowed to view links. Register or LoginÉn T-s telefonon csináltam és tökéletes.
A Telenorost hivatalosan, az LG Updaterrel sikerült frissítenem.Szóval a Telenorra ez nem vonatkozik. Rootolni pedig ezzel lehet:You are not allowed to view links. Register or Login
Tmobile-ost sikerült valakinek frissíteni 2.3 ra??
Sziasztok!Akinek szolgáltató függő a telefonja az is frissíthet.Egy kis segítség:http://logout.hu/bejegyzes/rotate/lg_optimus_2x_frissitese_kdz_fajl_segitsegevel/hsz_1-50.htmlHivatalos 2.3.4 :http://lg-phone-firmware.com/index.php?mod=Lg+Optimus+Black&paese=HUN%2FHUNGARY&id_mod=1Én T-s telefonon csináltam és tökéletes.