természetesen addig gecáztam, míg teljesen elbasztam, és kijön hogy error lg service, semmi mást nem csinál... nem tudja telepíteni az alap romot, próbáltam kdzvel, az 20% körül kiírja hogy kommunikációs probléma, pedig rendesen volum+ és usb connect csináltam, ki is írta az s\w upgrade cuccot de semmi..
próbált R&D test szarral, az sem jó, 4%nál beragad(bár ezt írták hogy így lesz) viszont a log-ba mennie kéne a cuccnak... egy darabig megy, aztán hiába várok 5 percet 10 percet fél órát, nem történik semmi... most tegnap 5rongyért rakták vissza az alap szoftot, ami művel érdekes dolgokat, pl nem működött a home gomb... nincs valami ötletetek? most megint mehetek a város másik végébe, és baromira remélem, hogy megcsinálja ingyen a 3 perces dolgot, mert van neki valami office box vagy mi a
, amivel felmegy rá a szofti...
bármiféle segítséget előre is köszönök szépen...
még annyit, hogy ha valaki leírna egy tökéletesen működő romot, vagy hogy melyiket rakja fel nekem a
i, vagy hogy én hogy tudom megoldani, azt nagyon megköszönném..
ja, még annyi, hogy egyszer hasonlóan elbasztam, nem bootolt be, de addig nyomogattam, míg be nem jött egy recovery mod...azt nem is értettem, mert azt hittem csak telefonból lehet.. de most hiába nyomkodok home + voldown gombot, vagy bármivel próbálkozom, nem akar bejönni a recovery, pedig van vagy 3 backupom is, amiknek működnie kell..
kivan:\
minden segítséget előre is köszönök szépen, és boldog új évet!
csákány