Nem könnyítitek meg a gondomat...50 évesen magamra hagytok a gondommal....
Mi az a kernel? kötelező azt is feltenni?
ICS vagy JB a stabilabb? Melyiket könnyebb felrakni?
Ha rootolok és mentést csinálok titánium backup-pal akkor azt hova mentse?
A mentés helyének a külső SD-t jelőljem be?
A vason levő összes adat elveszik ha új ROM-ot teszek rá?
Hirtelen ennyi amit nem tudok...
Ya...amiket le kell tölteni azok a pc-re kerüljenek és majd onnan kell felvarázsolni a mobilra vagy a gyökérbe kell tenni?
Simán ha USB-vel összedugom a PC-t az elég vagy kell vmi progi amivel a műveleteket meg tudom csinálni?
Köszi a válaszokat
Válaszok a kérdéseidre (diohejban, mert igazabol eloszor tenyleg olvass egy kicsit, ahogy Szabadgy mondta):
1. A kernellel egyelőre ne foglalkozz, a rom, amit majd feltelepitesz, tartalmazza a kernelt, amit mi cserélgetni szoktunk, kísérletezünk, hogy esetleg jobban fut egy másikkal, ennyi, ezzel ráérsz még.
2. ICS-JB: feltenni ugyanolyan. De a JB az android újabb, továbbfejlesztett, optimalizáltabb, okosabb fajtája, tehát a javaslatom a JB.
3. A Titaniumhoz nem értek, nem használom. De gondolom, hogy a külső SD-re kell menteni.
4. Romcserénél az összes telepített programod elvész, tekintve, hogy mindig illik egy gyári állapot visszaállítást csinálni. Egyéb, letöltött dolgok csak akkor tűnnek el, ha wipe-olod a belső vagy külső SD-t.
5. A rom (meg a hozzávaló esetleges dolgok) egy *.zip fájl, amit miután letöltöttél a PC-re, átmásolod a telefonra, tökmindegy hova, én pl. a külső SD-re szoktam egy bármilyen könyvtárba. Innen tallózod majd be, ha szükség van rá.
6. A PC-re telepítened kell egy friss, Samsung Mobile Driver nevű dolgot, ezután csak összedugod a telefonnal, és pl. Total Commanderrel máris látod, mint külön meghajtót, másolhatsz bármit ide-oda.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről