2024, 11 24, 16:33:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288766 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #2050 Dátum: 2013, 08 26, 13:28:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!
Erről húztam le, illetve raktam fel : You are not allowed to view links. Register or Login

ragaszkodsz nagyon ehhez a romhoz? :) JB-n nincsenek bajok a GPS-sel.
de mivel próbáltad ki a gps-t?
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető johny45

• PFC Fan
  • PDA: i9001
  • PDA ROM: i9001xxkf8
« Reply #2051 Dátum: 2013, 08 26, 13:34:50 »
ragaszkodsz nagyon ehhez a romhoz? :) JB-n nincsenek bajok a GPS-sel.
de mivel próbáltad ki a gps-t?

Nem ragaszkodom, de jól áttekinthető és már megszoktam :)  Próbáltam mást is felrakni ,de valahogy visszakerültem hozzá :)
Te mit javasolnál a számomra ? Kinézete közel azonos legyen (már a megszokás miatt) és tuttin műxi minden :)
Itthon már teljesen hül...ek nézznek ,hogy naponta nyomkodom, cserélem a dolgokat és semmi sem jó :) Ez már szenvedély ? :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2052 Dátum: 2013, 08 26, 13:43:50 »
Nem ragaszkodom, de jól áttekinthető és már megszoktam :)  Próbáltam mást is felrakni ,de valahogy visszakerültem hozzá :)
Te mit javasolnál a számomra ? Kinézete közel azonos legyen (már a megszokás miatt) és tuttin műxi minden :)
Itthon már teljesen hül...ek nézznek ,hogy naponta nyomkodom, cserélem a dolgokat és semmi sem jó :) Ez már szenvedély ? :)

kinézetben már szerintem se az ICS se a JB nem hasonlít nagyon a GB-re. Max ha nagyon szeretnéd, hogy hasonlítson, akkor valamelyik launcher-nek biztos van hasonló témája.

javaslatok gpsre:
- esteleg a fasterfix progit próbáltad már?
Emlékeim szerint azért elég sok szenvedés volt a GB-n a gps jellel, talán ez segíteni fog.

- kernelek: kipróbálhatod, hátha valamelyikkel jobb lesz.
Broodkernel (ALSO ICS and JB!)
Developer: broodplank1337

SkyHigh Kernel
Developer: skywalker01

Vitality ™ Kernel
Developer: Vitality

- Illetve ha mást nem akkor wipe-olni mindent és újra telepíteni a romot.

sajnos aki egyszer elkezdi birizgálni a telefonját arról nehéz leszokni. lehetnek kisebb-nagyobb szünetek, de a "függőség" állandó :D

Nem elérhető johny45

• PFC Fan
« Reply #2053 Dátum: 2013, 08 26, 14:34:54 »
kinézetben már szerintem se az ICS se a JB nem hasonlít nagyon a GB-re. Max ha nagyon szeretnéd, hogy hasonlítson, akkor valamelyik launcher-nek biztos van hasonló témája.

javaslatok gpsre:
- esteleg a fasterfix progit próbáltad már?
Emlékeim szerint azért elég sok szenvedés volt a GB-n a gps jellel, talán ez segíteni fog.

- kernelek: kipróbálhatod, hátha valamelyikkel jobb lesz.
Broodkernel (ALSO ICS and JB!)
Developer: broodplank1337

SkyHigh Kernel
Developer: skywalker01

Vitality ™ Kernel
Developer: Vitality

- Illetve ha mást nem akkor wipe-olni mindent és újra telepíteni a romot.

sajnos aki egyszer elkezdi birizgálni a telefonját arról nehéz leszokni. lehetnek kisebb-nagyobb szünetek, de a "függőség" állandó :D

A FasterFix-et próbáltam, GPS Config-ot is --semmi változás.
A Kerneleket amit belinkeltél nyugodtan tehetem a GB-re vagy ROM-ot is kell cserélni?
A mai nap már nem akartam cserélgetni, de a " függőség" remegést okoz :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2054 Dátum: 2013, 08 26, 14:52:37 »
A Kerneleket amit belinkeltél nyugodtan tehetem a GB-re vagy ROM-ot is kell cserélni?

kicsit hanyag voltam....csatolom a jó linkeket.

brood kernel: ennél figyelj oda, mert közös topikban fut a GB, ICS, JB kernel. 2. vagy 3. hozzászólásban fogod megtalálni a GB-hez való fájlokat.

SkyHigh Kernel

Vitality ™ Kernel

milyen GB romot használsz?! abban nem vagyok biztos, hogy a gyárihoz felteheted, de Gingerbread +hoz tuti, hogy jó.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #2055 Dátum: 2013, 08 26, 18:21:11 »
csak egy megjegyzés. Nekem anno skyhigh volt fent. A gps gond nélkül elvitt a ból b be. Van ez a gps config azzal is babráltam és jó lett

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető johny45

• PFC Fan
« Reply #2056 Dátum: 2013, 08 26, 19:30:01 »
Siker!   :ok:
A broodKernel megoldotta a hibát!
Köszönem mindenkinek aki segített a hiba elhárításában!

Szerintem "függőség" miatt újra húzom valami jópofa ROM-mal a telcsit  ;)
(Remélem hibák nélkül.)

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #2057 Dátum: 2013, 08 26, 20:33:25 »
Készülnek a finomságok: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Monk

• Vendég
Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #2058 Dátum: 2013, 08 26, 22:39:27 »

csak egy megjegyzés. Nekem anno skyhigh volt fent. A gps gond nélkül elvitt a ból b be. Van ez a gps config azzal is babráltam és jó lett

Nálam jelenleg SkyHigh 1.5 + gps.conf buhera +  az a "híres" papirdarab és van jel. Hagyományos GB beállításokkal semmi. A gps.conf-hoz jó a FasterGPS is.
Most már nekem kellene találnom egy stockhoz hasonló letisztult, nem csicsás JB ROM-ot...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #2059 Dátum: 2013, 08 26, 22:49:26 »
Nálam jelenleg SkyHigh 1.5 + gps.conf buhera +  az a "híres" papirdarab és van jel. Hagyományos GB beállításokkal semmi. A gps.conf-hoz jó a FasterGPS is.
Most már nekem kellene találnom egy stockhoz hasonló letisztult, nem csicsás JB ROM-ot...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Letisztult, nem csicsás: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Monk

• Vendég
« Reply #2060 Dátum: 2013, 08 26, 23:19:44 »
Ez tényleg az! Kõszi!

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #2061 Dátum: 2013, 08 29, 11:03:06 »
Sziasztok!

Nos, annyi lenne a problémám, hogy nemrég recovery módból újraraktam a telót. Nos, igen, csak itt előjött az "IP-cím lekérése.." Wi-Fi probléma, ami annyi, hogy ezt kiírja és se előre se hátra. Néztem ezekre megoldást, hogy rootolva próbáljak meg kitörölni a data mappából egy dhpc nevű fájlt. Megpróbáltam rootolni, bementem recoverybe, apply update from sd, és ott próbálnám megkeresni a rootoláshoz szükséges .zip fájlt de nem találja, se ott se mikor betölt teljesen a telefon, vagyis nem tudom rootolni. Lehet, hogy én vagyok a béna, sőt, biztos. Higgyétek el, szinte mindent megpróbáltam, de ezek után még lehet "működőképes" valahogy a telefon?  :(

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2062 Dátum: 2013, 08 29, 11:46:52 »
Sziasztok!

Nos, annyi lenne a problémám, hogy nemrég recovery módból újraraktam a telót. Nos, igen, csak itt előjött az "IP-cím lekérése.." Wi-Fi probléma, ami annyi, hogy ezt kiírja és se előre se hátra. Néztem ezekre megoldást, hogy rootolva próbáljak meg kitörölni a data mappából egy dhpc nevű fájlt. Megpróbáltam rootolni, bementem recoverybe, apply update from sd, és ott próbálnám megkeresni a rootoláshoz szükséges .zip fájlt de nem találja, se ott se mikor betölt teljesen a telefon, vagyis nem tudom rootolni. Lehet, hogy én vagyok a béna, sőt, biztos. Higgyétek el, szinte mindent megpróbáltam, de ezek után még lehet "működőképes" valahogy a telefon?  :(

kérdéseim:
"recovery módból újraraktam " -->ez nálad mit jelent, és miért volt erre szükség.

mi a probléma a wifi-vel? nem találja a jelet? amit leírsz ilyennel még nem találkoztam.

rootoláshoz szükséges fájlokat felmásoltad?

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
« Reply #2063 Dátum: 2013, 08 29, 13:46:00 »
"Recovery módból újraraktam" - Android System Recovery menübe beléptem és ott a wipe data/factory reset és a wipe cache partition, ezt a kettőt használtam, majd rebootoltam. Amiért szükség volt ezekre, mert már egy jóideje megvan a telefon és elég sok minden futott át rajta, ls egyre erősebben elkezdett akadni, hiába töröltem le mindent.

Wifi probléma - megtalálja az itthoni routeres kódolt wifit, beírom a jelszót, elfogadja és utána csak annyit ír ki, hogy "IP-cím lekérése.." Aztán megszakítja majd újra bejön ez a felirat, de semmi figyelmeztetéssel, és van egy frissítésre hasonlító ikon a Wi-Fi jel mellett a beállításokban amit nem tudok eltüntetni onnan. A képernyő tetején  úgy mutatja mintha egyáltalán nem lenne jel.

Root - Több rootolási módszert is megnéztem hogy biztos legyek benne, hogy-hogy kell, és alapvetően csak egy, ezesetben "Root-i9001-Signed.zip" vagy ehhez hasonló fájlt adtak meg, hogy másoljam fel az SD kártyára tömörítés nélkül és utána már indíthatom újra és léphetek a recovery módba. Semmi mást nem adtak meg, csak az un-rootot.

Mégegy problémám van ezzel az egésszel, mégpedig az, hogy hiába csatlakoztatom USB-vel a géphez, nem tudja telepíteni a programokat az eszközillesztő, ezért nem engedi hogy "piszkáljam" a telót Kiesen keresztül.

Remélem mindent értettél.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2064 Dátum: 2013, 08 29, 13:59:57 »
"Recovery módból újraraktam" - Android System Recovery menübe beléptem és ott a wipe data/factory reset és a wipe cache partition, ezt a kettőt használtam, majd rebootoltam. Amiért szükség volt ezekre, mert már egy jóideje megvan a telefon és elég sok minden futott át rajta, ls egyre erősebben elkezdett akadni, hiába töröltem le mindent.

Wifi probléma - megtalálja az itthoni routeres kódolt wifit, beírom a jelszót, elfogadja és utána csak annyit ír ki, hogy "IP-cím lekérése.." Aztán megszakítja majd újra bejön ez a felirat, de semmi figyelmeztetéssel, és van egy frissítésre hasonlító ikon a Wi-Fi jel mellett a beállításokban amit nem tudok eltüntetni onnan. A képernyő tetején  úgy mutatja mintha egyáltalán nem lenne jel.

Root - Több rootolási módszert is megnéztem hogy biztos legyek benne, hogy-hogy kell, és alapvetően csak egy, ezesetben "Root-i9001-Signed.zip" vagy ehhez hasonló fájlt adtak meg, hogy másoljam fel az SD kártyára tömörítés nélkül és utána már indíthatom újra és léphetek a recovery módba. Semmi mást nem adtak meg, csak az un-rootot.

Mégegy problémám van ezzel az egésszel, mégpedig az, hogy hiába csatlakoztatom USB-vel a géphez, nem tudja telepíteni a programokat az eszközillesztő, ezért nem engedi hogy "piszkáljam" a telót Kiesen keresztül.

Remélem mindent értettél.

A wifi problémára én most azt javasolnám első körben, hogy a beállítások menüben csinálsz egy gyári beállítások visszaállítását. ha ezután se lesz wifi, akkor nyomozunk tovább.

root: /ha meg volt a visszaállítás, akkor legyen a root megint/
itt mindent megtalálsz. root jogosultsághoz való, illetve azt elvevő fájlt.

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
« Reply #2065 Dátum: 2013, 08 29, 14:49:52 »
A gyári visszaállításos dolgot köszönöm, ezzel együtt sikerült rootolni, és sikerült felismernie a gépnek. Bár nekem úgy tűnt ez ugyan az mint amit én csináltam recoveryben..  :D

Már csak a Wi-Fi-s probléma maradt. Szó szerint leírom, hogy mit csinál, hátha van valami tipp.
Wi-Fi menüben felismeri a hálózatot (másét is felismeri akár kódolt akár nem) WEP segítségével biztosítja és frissítgeti, viszont az az ikon még mindig ott van. Szóval, beírom a jelszavunkat, kapcsolódás, IP-cím lekerése innen..., a képernyő tetejénél semmilyen jelet nem mutat, pedig itt van a másik szobában a router, és egy 2 perc lekérés után szétkapcsol, akkor frissít egyet és "Kikapcsolva, WEP segítségével biztosítva", 1 perc után megint megpróbál csatlakozni a lekéréses felirattal. Kb. ezek történnek, és ez ismétlődik. Semmi  figyelmeztetés, se semmi. Routert már többször újraindítottam, külön a wifi részét is, és nem megy.
Szerintem ez a recoverys dolog tett be neki, mert elsőre mikor megkaptuk akkor ment minden, és a HTC-n, a tableten és a laptopon is fogja a Wi-Fit.

Lehet, hogy valami más és azért nem találom, vagy csak megint béna vagyok, de én ezt találtam, és ez alapján próbáltam volna meg először: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2066 Dátum: 2013, 08 29, 15:05:58 »
A gyári visszaállításos dolgot köszönöm, ezzel együtt sikerült rootolni, és sikerült felismernie a gépnek. Bár nekem úgy tűnt ez ugyan az mint amit én csináltam recoveryben..  :D

Már csak a Wi-Fi-s probléma maradt. Szó szerint leírom, hogy mit csinál, hátha van valami tipp.
Wi-Fi menüben felismeri a hálózatot (másét is felismeri akár kódolt akár nem) WEP segítségével biztosítja és frissítgeti, viszont az az ikon még mindig ott van. Szóval, beírom a jelszavunkat, kapcsolódás, IP-cím lekerése innen..., a képernyő tetejénél semmilyen jelet nem mutat, pedig itt van a másik szobában a router, és egy 2 perc lekérés után szétkapcsol, akkor frissít egyet és "Kikapcsolva, WEP segítségével biztosítva", 1 perc után megint megpróbál csatlakozni a lekéréses felirattal. Kb. ezek történnek, és ez ismétlődik. Semmi  figyelmeztetés, se semmi. Routert már többször újraindítottam, külön a wifi részét is, és nem megy.
Szerintem ez a recoverys dolog tett be neki, mert elsőre mikor megkaptuk akkor ment minden, és a HTC-n, a tableten és a laptopon is fogja a Wi-Fit.

Lehet, hogy valami más és azért nem találom, vagy csak megint béna vagyok, de én ezt találtam, és ez alapján próbáltam volna meg először: You are not allowed to view links. Register or Login

hm. nincs lekorlátozva, hogy hány eszköz csatlakozhat a router-re?
szerintem amit belinkeltél annyira nem komoly a probléma. viszont, ha ez alapján valami töröltél az okozhat gubancot.

korábban is volt ilyen geba a wifi-vel?
gyári romod van fent?

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
« Reply #2067 Dátum: 2013, 08 29, 15:21:10 »
Nincs lekorlátozva, hogy hány eszköz csatlakozhat a router-re? - Pár napja jött a UPC bácsi, mert bajok voltak a nettel, de csak a TV verte vissza az áramot. Nem mondott semmit, hogy csak max. ennyi meg annyi készülékkel lehet csatlakoztatni a Wi-Fi-t, de még ha az is lenne, akkor sem pont most, mert az egyik családtagom nemrég ment ki külföldre a tablettel és a HTC-vel, szóval szerintem már fognia kéne ha ez lenne. A jelerősségre meg azt mondta, hogy kiváló, vagyis jön be és ki a net, és osztani is tudjuk.

Ha ez alapján valami töröltél az okozhat gubancot - Nem, nem töröltem semmit, épp az a vicces, hogy meg sem találom, rootolva sem.

Korábban is volt ilyen geba a wifi-vel? - Nem, ez az első, alkalom, mint hogy ilyen probléma lenne, mint hogy újratelepíttetem a telefont, eddig csakis frissítettem más telefonokat, de nem csináltam visszaállítást, mint hogy ilyen probléma lenne a Wi-Fi-vel

Gyári romod van fent? - Igen, teljesen alap, még frissíteni sem frissítettem, mióta megvan / Android 2.3.3

De az az ikon ami ott van nagyon zavaró, mivel más telefonon nem rakja be mellé. Ez úgy néz ki, mintha jelezné, hogy van a telefonhoz frissítés, csak éppen a saját Wi-Fi-nk jele mellett, de más jel mellett nincs ez.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2068 Dátum: 2013, 08 29, 15:31:10 »
Nincs lekorlátozva, hogy hány eszköz csatlakozhat a router-re? - Pár napja jött a UPC bácsi, mert bajok voltak a nettel, de csak a TV verte vissza az áramot. Nem mondott semmit, hogy csak max. ennyi meg annyi készülékkel lehet csatlakoztatni a Wi-Fi-t, de még ha az is lenne, akkor sem pont most, mert az egyik családtagom nemrég ment ki külföldre a tablettel és a HTC-vel, szóval szerintem már fognia kéne ha ez lenne. A jelerősségre meg azt mondta, hogy kiváló, vagyis jön be és ki a net, és osztani is tudjuk.

Ha ez alapján valami töröltél az okozhat gubancot - Nem, nem töröltem semmit, épp az a vicces, hogy meg sem találom, rootolva sem.

Korábban is volt ilyen geba a wifi-vel? - Nem, ez az első, alkalom, mint hogy ilyen probléma lenne, mint hogy újratelepíttetem a telefont, eddig csakis frissítettem más telefonokat, de nem csináltam visszaállítást, mint hogy ilyen probléma lenne a Wi-Fi-vel

Gyári romod van fent? - Igen, teljesen alap, még frissíteni sem frissítettem, mióta megvan / Android 2.3.3

De az az ikon ami ott van nagyon zavaró, mivel más telefonon nem rakja be mellé. Ez úgy néz ki, mintha jelezné, hogy van a telefonhoz frissítés, csak éppen a saját Wi-Fi-nk jele mellett, de más jel mellett nincs ez.

ha fogja a jelet, de nem tud csatlakozni, akkor a wifi-vel lehet probléma.
próbáld meg wpa kódolást.

illetve a kérdés, hogy korábban ezt a telefont használtad ezzel a wifi-vel?

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
« Reply #2069 Dátum: 2013, 08 29, 15:46:57 »
Korábban ezt a telefont használtad ezzel a wifi-vel? - Igen, tavaly óta csak ezzel a Wi-Fi-vel használom, nyíltakra sem mentem rá nagyon, mondhatni 90-95%-ban ezzel használtam.

Nem hiszem, hogy a kódolással lenne a baj, mert az újonnan vett Tableten és HTC-n is elsőre sikerült befogni. Szerintem ez a Recovery-s dolog tett be valamilyen módon, mert azután már nem engedte, hogy csatlakozzak.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2070 Dátum: 2013, 08 29, 16:03:02 »
Korábban ezt a telefont használtad ezzel a wifi-vel? - Igen, tavaly óta csak ezzel a Wi-Fi-vel használom, nyíltakra sem mentem rá nagyon, mondhatni 90-95%-ban ezzel használtam.

Nem hiszem, hogy a kódolással lenne a baj, mert az újonnan vett Tableten és HTC-n is elsőre sikerült befogni. Szerintem ez a Recovery-s dolog tett be valamilyen módon, mert azután már nem engedte, hogy csatlakozzak.

akkor tegyél vissza egy gyári romot. ennél egyszerűbb megoldást nem tudok

Nem elérhető zsombor1121

• PFC Fan
« Reply #2071 Dátum: 2013, 08 29, 16:31:25 »
Az esetleg segíthet, ha felrakom a gyári 2.3.6-os androidot? Mindenesetre megpróbálom.
Kár, hogy nem akar menni, köszönök szépen minden segítséget szabadgy.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #2072 Dátum: 2013, 08 29, 16:33:52 »
Az esetleg segíthet, ha felrakom a gyári 2.3.6-os androidot? Mindenesetre megpróbálom.
Kár, hogy nem akar menni, köszönök szépen minden segítséget szabadgy.

mint minden IT-s dolognál itt is vannak x-akták. :) szóval akár ez a recovery-s balhé is okozhat problémát. hogy most 2.3.3 vagy 2.3.6 romot teszel fel az rád van bízva, ha gyárit szeretnél.
de ha már úgy is frissítesz, akkor legalább egy 2.3.6-os romot tegyél fel.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #2073 Dátum: 2013, 08 29, 16:38:16 »
akkor tegyél vissza egy gyári romot. ennél egyszerűbb megoldást nem tudok

Érdekes ez a wifi probléma. Tavaly nekem is ugyanezt csinálta, ráadásul nem is közvetlenül rom-buherálás után, hanem jó pár nap elteltével. A tünetek ugyanezek voltak (IP cím hitelesítése), viszont nekem csak a melóhelyen volt ez, minden más wifihez csatlakozott. Mindent átnéztünk, router, kód stb, aztán persze romcsere... A wifit ugyanúgy nem fogta az új roomal sem, más persze rá tudott csatlakozni. Aztán megint romcsere.. Majd meguntam, nem foglalkoztam vele. Aztán kb egy hét után annyit láttam munka közben, hogy szépen csatlakozik a wifihez. A mai napig gőzöm sincs az okáról.

Monk

• Vendég
« Reply #2074 Dátum: 2013, 08 31, 17:50:52 »
Sziasztok!

Azt ellenőrizted, hogy az APN beállítások meg vannak-e illetve helyesek-e?
ROM telepítés után illetve reset után nem mindig olvassa ki a SIM-ből a teló. Legalább is én így jártam, legutóbb pár hete.
A kézi beírás segített, illetve a T-Mobile arculat váltása miatt megjelent az APN beállításoknál a T-Mobile NET bejegyzés.
Ha nálam nincs vagy nem jó az APN akkor van olyan, mint nálad.