Nincs lekorlátozva, hogy hány eszköz csatlakozhat a router-re? - Pár napja jött a UPC bácsi, mert bajok voltak a nettel, de csak a TV verte vissza az áramot. Nem mondott semmit, hogy csak max. ennyi meg annyi készülékkel lehet csatlakoztatni a Wi-Fi-t, de még ha az is lenne, akkor sem pont most, mert az egyik családtagom nemrég ment ki külföldre a tablettel és a HTC-vel, szóval szerintem már fognia kéne ha ez lenne. A jelerősségre meg azt mondta, hogy kiváló, vagyis jön be és ki a net, és osztani is tudjuk.
Ha ez alapján valami töröltél az okozhat gubancot - Nem, nem töröltem semmit, épp az a vicces, hogy meg sem találom, rootolva sem.
Korábban is volt ilyen geba a wifi-vel? - Nem, ez az első, alkalom, mint hogy ilyen probléma lenne, mint hogy újratelepíttetem a telefont, eddig csakis frissítettem más telefonokat, de nem csináltam visszaállítást, mint hogy ilyen probléma lenne a Wi-Fi-vel
Gyári romod van fent? - Igen, teljesen alap, még frissíteni sem frissítettem, mióta megvan / Android 2.3.3
De az az ikon ami ott van nagyon zavaró, mivel más telefonon nem rakja be mellé. Ez úgy néz ki, mintha jelezné, hogy van a telefonhoz frissítés, csak éppen a saját Wi-Fi-nk jele mellett, de más jel mellett nincs ez.