2024, 11 24, 18:22:11
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy S PLUS általános beszélgetés  (Megtekintve 288774 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mACSman

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1975 Dátum: 2013, 08 12, 09:16:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

Tudna valaki segíteni az ügyben h miért nem látja a gépem a telefonomat. A kábel jó, telefont tölti. Próbáltam Samu Pc Suite progival de semmi, esetleg a telefonban kell beállítani vmit? Ehndroix III rom van rajta. Előre is köszi a segítséget.
A gyorstöltést kapcsold ki.
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Plus
  • PDA ROM: I9001xxkf8
« Reply #1976 Dátum: 2013, 08 17, 13:11:01 »
Van olyan,hogy gyorstöltés?

Sziasztok!

Galaxy S Plus-om van vodás 2.3.3-al és ha frissíteni akarom kiessel vagy otán azt írja,hogy nincs frissebb,pedig van.
Mi a franc a baja?
Köszi

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1977 Dátum: 2013, 08 17, 19:13:08 »

Sziasztok!

Galaxy S Plus-om van vodás 2.3.3-al és ha frissíteni akarom kiessel vagy otán azt írja,hogy nincs frissebb,pedig van.
Mi a franc a baja?
Köszi
semmi baja egyszerűen nincs frissebb

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #1978 Dátum: 2013, 08 17, 19:36:38 »

Sziasztok!

Mi a franc a baja?
Köszi

sajna valszeg a voda hivatalosan nem terít már semmilyen verzió! ha felmész a sammobile oldara, akkor letöltesz egy romot, és ODIN-nal felteszed.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1979 Dátum: 2013, 08 17, 23:35:35 »
Az a gond,hogy van újabb(2.3.6)csak úgy néz ki nekem sikerült T-set rátenniük mert xxfk8 és a vodás más.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #1980 Dátum: 2013, 08 18, 05:43:18 »
Az a gond,hogy van újabb(2.3.6)csak úgy néz ki nekem sikerült T-set rátenniük mert xxfk8 és a vodás más.
azt hiszem az nem számít de ebben nem vagyok biztos

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1981 Dátum: 2013, 08 18, 11:10:09 »

Igazabol mindegy hogy milyen szolaltatoi rom van rajta a lenyeg hogy i9001es valo legyen

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1982 Dátum: 2013, 08 18, 14:49:20 »
Akkor miért írja,hogy nincs frissebb?Valószínű a T-seknek nincs,ezért szívás meg ciki,hogy vodás teló és T-s szoftvare :)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #1983 Dátum: 2013, 08 18, 15:30:19 »
Akkor miért írja,hogy nincs frissebb?Valószínű a T-seknek nincs,ezért szívás meg ciki,hogy vodás teló és T-s szoftvare :)

Tegyél rá Jelly Beant. :)

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1984 Dátum: 2013, 08 18, 18:53:53 »
Tennék én csak nem akarok téglát csinálni belőle+ki tudja mennyire stabil az a tákolt rendszer.
Hogy lehetne függetleníteni a telót?

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #1985 Dátum: 2013, 08 18, 19:34:24 »
Tennék én csak nem akarok téglát csinálni belőle+ki tudja mennyire stabil az a tákolt rendszer.
stabil. erről kezeskedek. Itt a fórumon mindenki „tákolt” rendszert használ ;)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #1986 Dátum: 2013, 08 18, 20:39:02 »

Csatlakozom Lavinához meg szerintem majdnem mindenki. A gingerbread-del nem használod ki a SGS+ tudasanak, csak egy töredékét. Ne félj, nem teszed tönkre, ha mindent pontosan a leírások szerint csinálsz, mindegyikünk így kezdte, félve. És úgyis van itt mindig valaki, aki segít, ha elkadnál.

Főzött rom über alles! :) És ha megkínoznának sem lépnék vissza a JB-ről. ;)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1987 Dátum: 2013, 08 18, 21:34:16 »

Főzött rom über alles! :) És ha megkínoznának sem lépnék vissza a JB-ről. ;)

Szerintem is és én sem térnék vissza. Nem falvédő szöveg az sem ha bele kóstolsz onnantól nincs megállás. Romcsere kernel csere kombinálás így úgy :-)

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
Re: Re: Re: Galaxy S PLUS általános beszélgetés
« Reply #1988 Dátum: 2013, 08 18, 21:45:05 »
Szerintem is és én sem térnék vissza. Nem falvédő szöveg az sem ha bele kóstolsz onnantól nincs megállás. Romcsere kernel csere kombinálás így úgy :-)

Ez így igaz, csak elkezdeni nehéz.
Nálam a heti egy rom csere az alap :)
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető attila97

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #1989 Dátum: 2013, 08 20, 15:18:04 »
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Galaxy S-em [2.3.4] és egy S Plussom [2.3.5] , most igy néznek ki: You are not allowed to view links. Register or Login <-- sima, You are not allowed to view links. Register or Login <--- S Plus, Hogy lehet megcsinálni hogy a sima is ugy nézzen ki mint a Plus? Illetve, hogy tudom frissiteni 2.3.5re azt is? Szándékosan ide írtam, mert úgy láttam itt többen nézik a Topicot. Előre is köszi a segítséget! :)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #1990 Dátum: 2013, 08 20, 17:25:36 »
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Galaxy S-em [2.3.4] és egy S Plussom [2.3.5] , most igy néznek ki: You are not allowed to view links. Register or Login <-- sima, You are not allowed to view links. Register or Login <--- S Plus, Hogy lehet megcsinálni hogy a sima is ugy nézzen ki mint a Plus? Illetve, hogy tudom frissiteni 2.3.5re azt is? Szándékosan ide írtam, mert úgy láttam itt többen nézik a Topicot. Előre is köszi a segítséget! :)

Mivel nem ugyanaz a két telefon, sőt, hiába csak a + jel eltérés a nevében, eléggé különböznek, szerintem ne itt tedd fel a kérdésed, hanem a sima SGS topicban. Innen az S+-odat tudod még jobban felturbózni... :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1991 Dátum: 2013, 08 20, 17:42:08 »

valamelyik launcher-nek talán van ilyen témája, és azzal szerintem menni fog.
i9000-es frissítéssel kapcsolatban pedig tedd fel ott a kérdést.

szerintem annak is csak gingerbread hivatalos romja van, de nem tudom, hogy milyen odin kell hozzá. ha gyárinál akarsz maradni. a főzött romok tekintetében is ott olvashatsz bővebben

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1992 Dátum: 2013, 08 20, 20:49:29 »
Köszi,kezdtek meggyőzni csak félek,hogy elszúrom aztán mehet a levesbe(elég sokan mondják,hogy csak saját felelősségre)habár egy szoftverrel nem értem,hogy lehet kinyírni egy hardvert,úgyértem ha rossz a szoftver,rakni kell rá másikat.
Mivel tudna többet a teló a főzött rommal és melyik kéne nekem?
Ezekszerint a 2.3.3 visszafogja a hardware-t?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1993 Dátum: 2013, 08 20, 21:44:47 »
Köszi,kezdtek meggyőzni csak félek,hogy elszúrom aztán mehet a levesbe(elég sokan mondják,hogy csak saját felelősségre)habár egy szoftverrel nem értem,hogy lehet kinyírni egy hardvert,úgyértem ha rossz a szoftver,rakni kell rá másikat.
Mivel tudna többet a teló a főzött rommal és melyik kéne nekem?
Ezekszerint a 2.3.3 visszafogja a hardware-t?

ez egy kicsit összetettebb. de röviden
azért írja mindenki, hogy a saját felelősségedre csináld, mert a minden, ami nem hivatalos samsung rom, frissítés, stb. az már a garancián túlmutat. magyarul, egy főzött rommal a telefonodon probléma esetén elhajtanak a szervizek többségéből.
Ezeket a romokat a nyílt forráskód miatt kisebb-nagyobb programozó csapatok írják. Nekik ez hobbi/kihívás, és ha te valamit nem jól csinálsz, illetve az ő általuk írt program nem jó, azért senki nem vállal felelősséget CSAK a felhasználó!

Továbbá míg a hivatalos gyártói romok/szoftverek esetében te már egy olyan verziót kapsz, ami mindennapi használatra kész. egy főzött rom esetén nem mindig. ott vannak alfa verziók, stb. ezek 95%-ban nem fogják kinyírni a telót. de nagyon kis %-ban lehetnek problémák. de lehetett már arról is olvasni neten, hogy a samsung kies nyírta ki a telefon.
egy rom telepítés nem bonyolultabb, mint egy PC újratenni, de a romolgatás és a PC újratelepítés messze áll egymástól. Ezt egy normál okos telefon használó nem tudja. De ha valaki utána olvas, és megcsinálja egyszer, azután már mondhatni szinte nincs új a nap alatt! :)

A 2.3.3. se fogja vissza telódat, de nyilván egy 4.1.2 vagy 4.2.2. esetén rengeteg dolgot optimalizáltak. aksi időtől kezdve, a lag-okig, stb. a két rom között 2-3 év különbség van, ez manapság rengeteg idő a szoftverfejlesztés világában!

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #1994 Dátum: 2013, 08 20, 22:22:24 »
...de lehetett már arról is olvasni neten, hogy a samsung kies nyírta ki a telefont...

Pontosan 2 napos volt a Samu, mikor frissítés közben a Kies (a Samsung hivatalos, gyári szoftvere, ami a PC és a telefon között hivatott létrehozni az összeköttetést, szinkronizálást, frissítést, mentést stb.) lefagyott, ezáltal téglává varázsolta a Samut. Először nem akarták cserélni, mondták, hogy várjak pár percet, mindjárt megcsinálják, mert ez csak "soft brick"... Nem az volt. Mindenesetre a szervizesek mondták, hogy lehetőleg hagyjam a fenébe a Kiest, ha jót akarok. Azóta közöm nincs hozzá, és ezt javaslom mindenkinek... ;)

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1995 Dátum: 2013, 08 21, 01:03:50 »
Köszi,világos.
Melyik lenne a legfrissebb stabil verzió?
Gondolom ha stabil verziót használok azzal nem lesz gond,ezeket is tesztelték azért nem?Itt többen dicsérik valószínű stabilak.
Az mitől lehet,hogy a gps nem talál jelet?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #1996 Dátum: 2013, 08 21, 08:49:32 »
Köszi,világos.
Gondolom ha stabil verziót használok azzal nem lesz gond,ezeket is tesztelték azért nem?Itt többen dicsérik valószínű stabilak.

Én ezen a telefonon nem használom a gps-t, de a hozzászólásokat olvasva nem szokott ezzel gond lenni. legalábbis 4.2.2. esetén nem.

You are not allowed to view links. Register or Login romokat ajánlanék. A HOT jelzésű romok naprakészek, és jók./szerintem/

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #1997 Dátum: 2013, 08 21, 20:51:28 »
Köszi,világos.

Szia!Én az EHNDROIX III romot használom,a 4.2.2-es topikban megtalálod.Több,mint két hete van fent a telón,és meg vagyok vele elégedve.Gyorsabb és szebb,mint GB alatt.Voltak kisebb gondok,de hát az volt a gyárival is.(Pl.ébresztésnél mindenki felébredt,a képernyőt kivéve,ennélfogva nem tudtam elhallgattatni sem,csak az akku kivétel segített.Bekapcsoltam,a Beállítások/Alkalmazások/Összes menüben töröltem az "Óra" adatait,azóta nincs ilyen probléma.)
Szóval vannak még kisebb hibák,de folyamatosan fejlesztik,és nem olyan hibák ezek,amikkel ne lehetne együtt élni,de a legtöbbet egy kis utánaolvasással/kérdezéssel magad is tudod orvosolni.Végül is erről szól az Android,ezért szeretjük.
Van OTA frissítés is,tehát ha javítanak/fejlesztenek valamit,OTA-n keresztül is frissíthetsz.Kernelcsere is volt,a rommal együtt "érkezett",és egyelőre jobbnak tűnik, mint a gyári.Támogatja a procihúzást,a RAM 370+MB.
Az akksi kb.ugyanannyit bír,tehát minden este tölteni kell,bár nyilván attól is függ, hogy mennyit nyúzod egész nap.
Nem akarlak rábeszélni erre a romra,de nyugodt szívvel ajánlom.Ja,a gps-t csak kipróbáltam,szabad ég alatt egész hamar talált jelet,de azt nem tudom megmondani,hogy folyamatos használat mellett hogyan viselkedik.
Szerintem nyugodtan vágj bele,ha mindent odafigyelve csinálsz,úgy,ahogy le van írva,elvileg nem lehet baj,de ha elrontasz valamit,itt a fórumon mindig segít valaki.(Egyébként nem olyan könnyű végleg kinyírni a telót,a legtöbb hibát simán lehet orvosolni.)
A döntés a tied,de szerintem nem fogod megbánni,ha egy főzött romra cseréled a gyárit.

Nem elérhető Codeman

• PFC Fan
« Reply #1998 Dátum: 2013, 08 21, 21:03:01 »
Köszi a tanácsokat,itt azt olvasom,hogy a 4.1.2-vel és a 4.2.2-vel még vannak kisebb gondok és jelenleg az ics ami stabil.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #1999 Dátum: 2013, 08 21, 21:11:03 »
Köszi a tanácsokat,itt azt olvasom,hogy a 4.1.2-vel és a 4.2.2-vel még vannak kisebb gondok és jelenleg az ics ami stabil.

Sztem mostanra már a 4.2.2-es romok is elég stabilak,bár én csak ezt az egyet próbáltam.
Bármelyiket teszed is fel,bármikor lecserélheted egy másikra,ha valami miatt nem tetszik.