Köszi,világos.
Melyik lenne a legfrissebb stabil verzió?
Gondolom ha stabil verziót használok azzal nem lesz gond,ezeket is tesztelték azért nem?Itt többen dicsérik valószínű stabilak.
Az mitől lehet,hogy a gps nem talál jelet?
Szia!Én az EHNDROIX III romot használom,a 4.2.2-es topikban megtalálod.Több,mint két hete van fent a telón,és meg vagyok vele elégedve.Gyorsabb és szebb,mint GB alatt.Voltak kisebb gondok,de hát az volt a gyárival is.(Pl.ébresztésnél mindenki felébredt,a képernyőt kivéve,ennélfogva nem tudtam elhallgattatni sem,csak az akku kivétel segített.Bekapcsoltam,a Beállítások/Alkalmazások/Összes menüben töröltem az "Óra" adatait,azóta nincs ilyen probléma.)
Szóval vannak még kisebb hibák,de folyamatosan fejlesztik,és nem olyan hibák ezek,amikkel ne lehetne együtt élni,de a legtöbbet egy kis utánaolvasással/kérdezéssel magad is tudod orvosolni.Végül is erről szól az Android,ezért szeretjük.
Van OTA frissítés is,tehát ha javítanak/fejlesztenek valamit,OTA-n keresztül is frissíthetsz.Kernelcsere is volt,a rommal együtt "érkezett",és egyelőre jobbnak tűnik, mint a gyári.Támogatja a procihúzást,a RAM 370+MB.
Az akksi kb.ugyanannyit bír,tehát minden este tölteni kell,bár nyilván attól is függ, hogy mennyit nyúzod egész nap.
Nem akarlak rábeszélni erre a romra,de nyugodt szívvel ajánlom.Ja,a gps-t csak kipróbáltam,szabad ég alatt egész hamar talált jelet,de azt nem tudom megmondani,hogy folyamatos használat mellett hogyan viselkedik.
Szerintem nyugodtan vágj bele,ha mindent odafigyelve csinálsz,úgy,ahogy le van írva,elvileg nem lehet baj,de ha elrontasz valamit,itt a fórumon mindig segít valaki.(Egyébként nem olyan könnyű végleg kinyírni a telót,a legtöbb hibát simán lehet orvosolni.)
A döntés a tied,de szerintem nem fogod megbánni,ha egy főzött romra cseréled a gyárit.