Tudom, hogy az van neked. Tegnap voltam a mm-ban és elég sokat tapiztam az Asus Transformert. Egész jó masina, szinte mindent kipróbáltam rajta. Ettől függetlenül nem kell, mert értelmetlen lenne megvennem a jelenlegi cuccok mellé. Aztán megnéztem az iPad2-t is. Na az meg végképp nem kellene már csak a flash hiánya miatt sem, de az ára se semmi...
Megszenvedtem vele, de már bírjuk egymást. Úgy voltam vele, mint már sokszor le is írtam, hogy android van, win7 van, legyen ilyen is, mert játszani szeretek, és tabletet akartam. Mondjuk szívesen meghallgatnék egy csak magyarul értő, és az informatikához alig konyító, ám az alapoknál egy kicsit többre vágyó ipad2 felhasználót, hogyan boldogul vele. Flashre vannak mindenféle nyakatekert megoldások, az az egy ami néha bosszant, de amire alapból szántam, arra jó. Megismerni egy ismeretlent mindig izgalmas dolog, engem ez vezérelt
Az ára? Hát nem tudom, a legkisebb és legolcsóbb van, de már megy vele a navi külső gps vevővel, mobilnetet meg megosztom sgs2-ről. Ennél többet nem adtam volna érte. Sgs2 br. 180 volt