Sziasztok
Feliratkozom a Magic value mismatch nem túl irigylésreméltó csoport tagjai közé. Néha dob az üzenet után egy Critical failure: Unabe to start kernel sort, valamint ez után egy
Uncoverable bootloader error -t
Legtöbbször csak Magic value üzenetet dob
Próbáltam egy halom recoveryt, illetve romot tolni az sd-re. Sd-t jópárszor formáztam, gyorsan és normál módban is. Na egyelőre az a dilemmám hogy vajon söralátétnek használjam vagy a térdemen hajlítsam-e ketté. Sajnos gugli bácsi nem volt a barátom, ott se mondtak semmi okosat.
Fastbootot próbáltam külön fastboot és sdk/tools mappából is. A legelső fastboot után elindult a recovery, de az sd kártyával volt gondja. Utána már nem sikerült visszalépni.
Ha valakinek bármi ötlete van, eressze el...
Röviden sikerült a problémát orvosolni, éppen ICS fut a ketyerén.
Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár:
Levettem a hátlapot és nyomtam egy resetet. Hosszan nyomtam. Ezek után aksi ki, tápkábel ki és hagytam 1-2 percig. Mindezek után még SD kártyát is cseréltem, arra is az 1. hszben ismét ICS romot pakoltam, hosszan formázva FAT32-re. Majd aksi vissza,PC-vel összeköt, gép bekapcsol fastboot módban. Csak a fastboot recovery -t és a flash recovery parancsokat futtattam már le. Majd reboot és láss csodát indul a recovery. Azután már nem volt gond.
Az egészet Win7ben, a kezdetektől. Remélem a fent leírt metódusok segítenek a hasonló cipőben járóknak. A fastbootot a sdk/tools mappából futtatam, a recovery.img-t is ide másoltam. Bár ezt korábban is így tettem, de igyekszem szájbarágósan minden részletet aprólékosan leírni, mert ha segít valakinek is, iszonyat nagy megkönnyebbülés a söralátétből újra tabletet varázsolni.