Nyugodtan vágj bele szerintem, nekem egyre jobban tetszik!
CWM recovery van fent nekem is. (hangerő gombok a lépkedéshez, home gomb kiválasztás, gondolom ezt tudod)
Nos, a lépések amiket én csináltam a következők, leírok inkább mindent ahogy történt:
- Letöltöttem és SD kártyára mentettem a rom-ot és a gapps-ot (xda megfelelő oldalán 1. post-ban)
A fájlokat nem neveztem át, hagytam eredetiben.
- bementem recovery-be és csináltam egy backup-ot (az akkori CM7.2-t mentettem le így az SD kártyára)
ezt a backup and restore->backup nál végeztem el
- azután kiválasztottam a wipe data/factory reset-et, majd yes a következő kérdésre. Ezt a wipe-ot mégegyszer megnyomtam biztos ami biztos alapon, bár szerintem elsőre is jó lett volna.
- wipe cache partition-t is megcsináltam (1x)
- reboot system now-t választva igazából nem indult újra, hosszan megnyomtam inkább a power gombot, mire teljesen leállt.
- bekapcsoltam, ismét bementem recovery-be
- install zip from sdcard-ot választottam, majd choose zip from sdcard
- kiválasztottam a update-cm-9.0.0-RC0-folio100-KANG-signed-r2.zip rom fájlt, megvártam még kiírta hogy complete.
- ugyanezzel a módszerrel telepítettem a gapps-ics-20111128.zip-et
- majd a reboot system now-t választva vártam a csodát
Elindult, láttam vagy 300 linuxos sort gyorsan futni lentről fel, aztán jött az a bizonyos -szerintem gagyi- animáció. Sokáig tartott! Nagyon sokáig, már kezdtem aggódni, de aztán jött a rövid rezzenés, azután nem sokkal pedig elindult a kezdeti varázsló. Beállítottam a nyelvet (természetesen van magyar) wifi-t, google account-ot stb. aztán használni kezdtem.
Remélem még ha Neked nem is volt szükséged ilyen részletes infokra, másoknak talán még jól jöhet.
Várom a tapasztalataid, és sok sikert!