Sziasztok!
Nagyon szemezgetek ezzel a géppel, de még egy kis megerősítést szeretnék.
Szóval a cél: szüleimnek lenne ajándékba, így "extra" kritériumoknak is meg kell felelnie. Annak ellenére, hogy van informatikus a családban (apukám), alapfeltétel, hogy ne kelljen naphosszat (illetve egyáltalán) hakkolni. A terv az, hogy én megveszem, felrakom a megfelelő ROM-ot, és megy "mint egy iPad". Bocs a szentségtörésért, de na.
Alapvetően otthoni felhasználásra - netezés, levelezés, zene és videó - lenne, megfűszerezve egy kis videótelefonálással (Skype vagy GTalk). Utóbbihoz (mármint a GTalk-hoz) ugye 2.3 kell, az viszont ahogy látom, csak CM.
Egyrészt tehát az érdekelne, hogy melyik a _legstabilabb_ ROM, amihez utánam már nem kell nyúlni, és vígan elfutkos crash és buhera nélkül, megfelelő sebességgel akár hónapokig is (utána meg egy reboot, és újra minden a régi). Ahogy olvasgattam, a Foliomod 1.4 a megfelelő választás ezek alapján. Viszont a GTalk videochat nagyon vonzó, így a CM sincs kizárva. Overclock, egyéb fancy dolgok nyilvánvalóan nem kellenek.
Most a mobilx-nél a legolcsóbb (61 700 Ft), ha valaki tud olcsóbbat 2 év garival, jelezze nyugodtan.
Illetve amit nem találtam neten egyelőre, az a gyári, tartóként is funkcionáló tok (You are not allowed to view links.
Register or
Login), ennek a beszerezhetőségéről esetleg tud valaki bővebb infót adni (hol, mennyiért)?
Rootolni egyébként rootoltam már, ROM csere még nem volt, de szerintem menni fog az első hsz. alapján. Ha mégsem, akkor majd írok.
Köszöntem előre is a segítséget (bocsi, hogy ide írtam, csak ez a fórum nem pang, ha nagyon zavar, max átdobjátok)!
Üdv,
Pistabaaa^