0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
+ Egyszerűbben megfogalmazva kötelező a froyo után a Speedmodos Recovery-ben wipe data/factory resetet csinálni.
*Breaking News*V2.0+720p Finally FixedVideo Playback ImprovementsPower and Reliability ImprovementsSpeed Improvements with UINew YouTube ApplicationNew SuperUser ApplicationDisplay Improvements (Colour & Hue)Other small tweaks and improvements.REUPLOADING COMING IN 40 MINS
Már lent van nekem is
Hogy tudnám megszerezni a MIUI Lockscreeneket? Csak azok kellenének, át szeretném színezni őket, és felrakni a Romom-ra.
Nem kíméltem, feltettem.Volna pár butácska kérdésem:1. Hol van a menüben a régi "telefon névjegye" megfelelője?2. Nálam nincs "extended power menu", akkor CWM-be csak 3 gombóccal?Én már nem dicsérem, mert egyértelmű! Fantasztikus.A Sygic Aura remekül megy rajta, jeltalálás 5 sec!!!
Állati ez a rom Ma már kétszer töltöttem a gépezetet. Valamit valamiért
Sajnos én is, pontosan így.Szerinted vissza lehetne pakolni a régi camera appot ebbe a romba?Sajnos, igazán nem értem miért van, de nincs benne írisz mód.A régivel meg lehetett csinálni, hogy ahová böktem a képernyőn, oda állította be az expo-t. Na, ezt itt nincs.
Külső .apk-val a telefonon vagy .zip-pel CWM-ből megpróbálhatod feltenni, elvileg működhet.
De ha működik azt azonnal jelezni! Nekem is hiányzik a Tap-to-focus!Jut eszembe... Tényleg tegyétek 2G-re ha nem muszáj a 3G... eszméletlen aksi javulás... játszottam ma vele vagy 4-5 órát folyamatosan és lemerült vagy 40%-ot... az azért nem olyan rossz szerintem!szerk: Az a vicc visszatérve a kamerára, hogy a BOZ-ban az is megvolt... :S
Köszönöm a jó tanácsot! A 2G-re való váltás igen megnövelte az akkuidőm így már szinte tökéletes... Sajnos a kamera engem is zavar és néha fel-fel emlegetem Boz munkáját milyen jó is volt az
Ezt ugye elég CWM-ből feltenni a sima 2-es verzióra? Kell ennél is format data, system , stb előtte?