0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
más: Swenk: Nem jó aaaaz mvideoplayer se? Én mindent azzal játszok le... bár flv-t nem próbáltam vele de pl feliratos filmeket is simán visz
Ajajj valami gond van... elszállt a gmail, a telefonkönyv és még egy pár alkalmazás :S :S lehet nem kellett vna erőltetni ezt a kamera dolgot... na próbálkozom tovább...
Felraktam Poc-OK témáját. Tetszik, bár van ami nem de azt kicseréltem. Köszönjük
A design-on még fogok dolgozni... vannak terveim, de azok jelentős átalakításokat igényelnek és rengeteg időt! Most meg elszállt a MIUI sajnos újra kell húzni... remélem a biztonsági mentés jó lesz
Nah, ennyit rólam! Most furdal a lelkiismeretem, hogy én tettem tönkre a ROM-od! Sorry. Furcsállom, hogy a BOZ-féle camera-apptól elszállt a MIUI, a sima CM7-estől meg nem, mert ez így nem túl logikus! Na mindegy, utánanézek, lehet, hogy én rontottam el valamit.
Nem kell a szöveg, mondd ki, hogy sz*r! Na viccet félretéve, Nekem egyedül a betűtípus nem tetszett, azt rögtön le is cseréltem, de minden más maradt!
Sziasztok!Amint ígértem megcsináltam a témát! Nem mondom hogy 100%-os mert azért itt ott lenne még mit csiszolni, de elfogyott az időm... sajnos most ez így áll, természetesen csak design simításokról van szó! lesz majd 2.0 változat is reményeim szerint, de csak következő héten, idő hiányában.You are not allowed to view links. Register or Loginmásik szerver: You are not allowed to view links. Register or LoginAddig fogadjátok és használjátok szeretettel, módosítottam Lockscreent, bootanimációt, betűket, launchert, értesítési területet, tárcsázót...És még sok más tervben van!A file-t másoljátok be a MIUI/Theme/ mappába és Theme managerbe válaszátok ki! Sok sikert hozzá, az előlnézet képek sincsennek még módosítva... Várom a visszajelzéseketui.: T-rabant nálam ezzel a betűvel tökéletes! Poc-OK
Az a lockscreen rohadtul bejon Viszont nem tudnal esetleg csinalni majd belole egy olyan verziot is, ami szurke helyett pl. atlatszo fekete? Azert lenne jo, mert az passzolna szinte minen temahoz (Vagy ha nem tul bonyolult a dolog es le tudod irni, hogy kell akkor en is megprobalkozom vele )
Tervben van... legyetek türelemmel... szombaton szerintem jövök vele!
Dehogynem, biztosan jó az a lejátszó is, én a vital-t próbáltam, ezt többen dícsérték. Hm, én még azt sem találtam meg, hogy miként lehet egy app-ot uninstall-ni.Kérek segítsége.
Köszi szépen én is már pattintom le aztán próbálom is ki remélem megoldja a problémámat és persze tetszeni is fog-e. Na majd beszámolok
Frissült az első hozzászólás!!! Lehet frissíteni
Az OTA frissitést is ird akkor bele szerintem az 1.hsz-be....
Vègre van OTA Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
A procit hogyan húzzátok fel? Kernelbôl ha jól látom nem lehet, progi alapból nincs erre. A set cpu-val esetleg?
miui-n a Pimp my CPU progi kell hozzá (olcsó)