0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
5.2-vel? Érdekes...
Azt más is észrevette hogy a tegnap annyit emlegetett news and weather programot nem tartalmazza a 6.0 ? Vagy csak nálam?
Most akkor érdemes frissíteni v6.0-ra, vagy maradjak a v5.2-nél?
Túl sok eget rengető változás nincsen benne, szóval nem létszükséglet!
neeeem, v6.0-val, csak mostanában annyit rommoltam, hogy lusta voltam frissíteni
SziasztokNekem is teljesen jól működik a v6.0 És ha valakit érdekel van hozzá már nyelvi csomag is. You are not allowed to view links. Register or LoginMulti-Language Pack 6.0 (install over MIUI 1.7.22, works with Galnet v6.0)
Köszöntem!
THX. Amúgy ha jól láttam, akkor te se frissítetted egy ideje a profilod... Elnéztem...elnézésed kértem, összeolvastam két sort..
Azért ám! Amúgy általában én sem frissítem a profilom időben, csak amikor eszembe jut! Volt, hogy már rég túl voltam két verzión, amikor észrevettem, hogy nem éppen naprakész az a bizonyos profil!
Velem is sokszor előszokott fordulni. Emberek vagyunk, szóval megesik az ilyen.
Én szoktam frissíteni mert Pati anno rámparancsolt Na meg a motor naplózza és jó megnézni, hogy 3 melyik verzsön lehetett az ami jó volt... főleg mikor nem csak MIUI volt... Hanem naponta más
Nálam is rendben van teljesen.
Nálam is elég jól szuperál, 1-2 dolog ami érdekelne, albumjaimhoz , mindhez van borító kép, nos ezek nem akarnak megjelenni, mit csináljak, aztán, albumban kicsit lassacskán jeleníti meg a képeket bár ez annyira nem zavar, valamint a kamera olyan lassúnak döcögősnek tűnik
Sok program fut a háttérben? Ha nem akkor valami nem optimálisan van megírva sajnos :S Nem próbáltam a 6.0-át így nem tudom milyen lehet az a döcögős...Utóbbi kettőn segíthet ha húzol a procin, persze akkor jobban fog merülni de gyorsabb lesz minden! jobbat nem tudok így látatlanban...
Értem, és ez a proci húzás , hogy történik?Valamint érdekelne, honnan lehetne rá letölteni témákat, mivel az itthoni wifivel nem akar letölteni jó pár témát, megáll a letöltés a felénél, vagy hamarabb stb. mondjuk máshol nem próbáltam még a wifit , de szerintem csak az itthoni rosszalkodik.
Egyébként próbáltam témát keresni a tieid közül is feltettem 2-t, de nem akarta berakni, mondván, hogy az régebbi verziójú, felajánlotta a konvertálást vagy mit, elfogadtam, töltötte, de aztán megállt és semmi.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem működött a vissza gomb (jobb o.)? Nekem 5.2 nél rendszeres. Lezárom, visszanyitom és megy. Na de akkor is!Sokan írjátok hogy gyorsan merül SGS. Nekem 10-12 órát bír, úgy hogy napközben csak telefonálok (25-30 óra / hó) reggel - este van netezés, se zene se semmi. Ez nooooormális?Egyik hsz-ben olvastam nem mindegy mikor mivel töltjük. USB-t nem javasolta, hálózat ok. És autóstöltő?Több kérdésem most nincs, köszönöm!