Nahh emberek nézzük szépen sorban:
Helló mindenkinek!
Pár hónapja használok egy SGS-t és addig-addig nézegettem ezt a MIUI ROM-ot míg úgy döntöttem eljött az idő és felteszem. Viszont az EZBase féle Froyo telepítése nem sikerült. Odin a "Set Pit" után kiírja h "Do not turn off the target" és ezzel meg is áll a folymamat (vártam 45 percet de nem változott semmi). Azóta a telón csak a download mód működik. Van vmi ötletetek, h mi lehet a gond?
Segítséget köszönöm.
6.0-ról nem tudom hogy lehet-e simán visszafelé menni! Egy biztos, ha csak update-et teszel fel akkor elég a recovery-ben wipe cache, wipe system és már mehet fel az új rom! 5.2-ről 6.0-ra ez pl simán működik, fordítva már nem vagyok benne biztos! Próbáld meg! Ha nem akkor még mindig ráérsz újrakezdeni Froyoval! Előtte azért csinálnék egy biztonsági mentést a MIUI beépített cuccával, akár systemről és apps-ról is, így ha felment az új rendszer megmarad mindened! Bár ha gondod van a cuccal akkor systemet ne állíts vissza szerintem! Hajrá!
Szerk: Ja hogy már mind1??
Akkor FROYO!!!!
Valaki tudna linkelni egy megbízható linket ahonnan le tudom tölteni az 5.2-t ?
Valamint, hogy akkor mit csináljak a jelenlegi 6.0-val, kitöröljem az sd-bőla telepítőjét, vagy hagyjam és simán másoljam be az 5.2-t is, aztán froyot rakjam fel odinnal, wipe stb, és okés minden?
Töltöm Neked fel, az első hszbe beteszem majd!
Használom pár napja a v6.0-t azonban tegnap reggel elkezdte, hogy 10-15 másodperc kell h felébredjen lezárt állapotából, illetve a zenelejátszó, fájlkezelő sem nyílik meg, FC-zik.
Hmm... érdekes... biztos hogy mindent jól csináltál telepítésnél? Ez a 6.0 nekem egyáltalán nem szimpatikus... lassan a mennyiség tényleg a minőség rovására megy... :S Hmm... megpróbálhatod újrahúzni ugyanezt: recovery->wipe cache, wipe system aztán had menjen... vagy 5.2 neked is amit javasolni tudok! Az alkalmazásokból megpróbáltad kilőni? A problémás programoknál "Adatok törlése" még megér egy próbát!!!!! Sok sikert!