2024, 11 28, 20:54:59

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154661 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Dar0X

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Apple iPhone 5
Re: Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1000 Dátum: 2011, 07 12, 00:28:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Persze, hogy bele! ;) :D Én eleve nem harapok az OFF-ért annyira (más persze lehet, hogy igen :D), meg itt nem is nagyon szokott az előfordulni, hogy 2 oldal van teleírva nem témához kapcsolódó hozzászólásokkal! :)
Így van. :) ÉG nem írtuk tele OFF-al 2 oldalt.... :D Egyszer mindennek eljön az ideje:P
"Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter? :O" By: Dar0X

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1001 Dátum: 2011, 07 12, 00:29:08 »
Így van. :) ÉG nem írtuk tele OFF-al 2 oldalt.... :D Egyszer mindennek eljön az ideje:P

Kioffoljuk magunkat, aztán majd max. kitörölöm a hozzászólásokat! ;D De mindegy, mindennek megvan a maga helye, nem véletlenül van a fórumnak "ja" is! :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1002 Dátum: 2011, 07 12, 00:32:28 »
Kioffoljuk magunkat, aztán majd max. kitörölöm a hozzászólásokat! ;D De mindegy, mindennek megvan a maga helye, nem véletlenül van a fórumnak "ja" is! :)
Áhh...az így túl tiszta. egy kis kosz nemárt egy topiknak se. :) Ráadásul ha senki nem ír semmit, mert minden jól megy, akkor nem lenne téma, és amint mi már megbeszéltük, mi sosem unatkozunk..:D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1003 Dátum: 2011, 07 12, 00:36:54 »
Áhh...az így túl tiszta. egy kis kosz nemárt egy topiknak se. :) Ráadásul ha senki nem ír semmit, mert minden jól megy, akkor nem lenne téma, és amint mi már megbeszéltük, mi sosem unatkozunk..:D

Erről van szó! :D Így gondolkodik egy leendő OFF-os... ;D Amúgy nyilván nem jó az, ha tele vannak a topikok "szeméttel", de egy kis magánbeszélgetés néhány fél között csak jobbá teszi a légkört! :) Nem lenne jó, ha csak száraz adatok, képek meg szakszövegek lennének az egyes témákban, mert valahogy unalmas lenne az egész!

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1004 Dátum: 2011, 07 12, 00:38:05 »
Örülünk, ha jól érzitek magatokat :) Sosem szóltunk egy kis OFFért, és nem is fogunk. Tényleg nagyon kulturált társaság jár a PFC-re, és 99.9% tudja is, hogy hol a határ. A maradékot pedig rábízzuk az ápolókra :D

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1005 Dátum: 2011, 07 12, 00:43:15 »
Erről van szó! :D Így gondolkodik egy leendő OFF-os... ;D Amúgy nyilván nem jó az, ha tele vannak a topikok "szeméttel", de egy kis magánbeszélgetés néhány fél között csak jobbá teszi a légkört! :) Nem lenne jó, ha csak száraz adatok, képek meg szakszövegek lennének az egyes témákban, mert valahogy unalmas lenne az egész!
" Így gondolkodik egy leendő OFF-os..." Hát ezen behaltam...:D Mondjuk lehet benne valami, mert végül is most is azt csináljuk már egy ideje! :O :) De így legalább azt is meg lehet tudni, hogy tényleg normális emberek vannak itt a fórumon, mert tudnak beszélgetni is, nem droidok. :) Azért még nem tartunk ott, hogy túlságosan elrobotosodott volna ez a világ. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1006 Dátum: 2011, 07 12, 00:56:19 »
" Így gondolkodik egy leendő OFF-os..." Hát ezen behaltam...:D Mondjuk lehet benne valami, mert végül is most is azt csináljuk már egy ideje! :O :) De így legalább azt is meg lehet tudni, hogy tényleg normális emberek vannak itt a fórumon, mert tudnak beszélgetni is, nem droidok. :) Azért még nem tartunk ott, hogy túlságosan elrobotosodott volna ez a világ. :)

Nem akarom fényezni az oldalt és a fórumot, de kétségtelen, hogy a magyar site-ok között erre a fórumra jár a PDA-sok legkulturáltabb rétege. Jól karban is van tartva, nincs akkora káosz, mint például az XDA-n, nincs megengedve akárkinek a topiknyitás, és ennek ellenére eddig mindig mindenki kapott választ a kérdésére! :ok: Szóval, büszkék lehetünk magunkra, no meg persze leginkább azokra, akik létrehozták!!!! :)  :ima:

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1007 Dátum: 2011, 07 12, 00:58:49 »
Nem akarom fényezni az oldalt és a fórumot, de kétségtelen, hogy a magyar site-ok között erre a fórumra jár a PDA-sok legkulturáltabb rétege. Jól karban is van tartva, nincs akkora káosz, mint például az XDA-n, nincs megengedve akárkinek a topiknyitás, és ennek ellenére eddig mindig mindenki kapott választ a kérdésére! :ok: Szóval, büszkék lehetünk magunkra, no meg persze leginkább azokra, akik létrehozták!!!! :)  :ima:
Ez így van. Ha még 2010 végén nem találtam volna rá az oldalra, akkor nem tudom, most mi lenne velem, és a telefonommal. Ráadásul nagyon sok jó embert megismertem itt, és tényleg itt mindenki segítőkész, ez benne a legjobb. :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1008 Dátum: 2011, 07 12, 01:02:17 »
Nem törlünk, hanem áthelyezzük az offba. Ha innen kellene válogatni, talán a lényeget lenne egyszerűbb kiszedni nem az offot :p Pedig én időben szóltam  :) ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1009 Dátum: 2011, 07 12, 01:04:47 »
Nem törlünk, hanem áthelyezzük az offba. Ha innen kellene válogatni, talán a lényeget lenne egyszerűbb kiszedni nem az offot :p Pedig én időben szóltam  :) ;)
Majd ha végre betöltöm a 18-at, és betudok majd regisztrálni a G3-ra, akkor majd ott fogunk OFF-olni, de ara még várni kell még 11 napot. :P

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1010 Dátum: 2011, 07 12, 01:07:08 »

Hát Zage még nem szólt érte... :oops: Pedig ő napi szinten többször is járkál erre! De azért annyit nem OFF-olunk.. általában a ROM-ról van szó, az meg már eleve témába vág! :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1011 Dátum: 2011, 07 12, 01:09:45 »
Hát Zage még nem szólt érte... :oops: Pedig ő napi szinten többször is járkál erre! De azért annyit nem OFF-olunk.. általában a ROM-ról van szó, az meg már eleve témába vág! :D
én szeretem az offot, engem nem zavar, szerintetek mivel mással lehet ezt a pár hszt összeszedni ami nekem van? :D :oops:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1012 Dátum: 2011, 07 12, 01:10:23 »
Így van, sőt, hogy ne végig OFF legyen most, engem picit zavar az új kernel, mármint, hogy nem OC/UV-s. Olyan jó volt, amikor 1300-ra felhúztam, csak úgy hasított, de most csak ezért nem lépek eggyel visszább. :) Kibírom. :)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1013 Dátum: 2011, 07 12, 01:12:02 »
én szeretem az offot, engem nem zavar, szerintetek mivel mással lehet ezt a pár hszt összeszedni ami nekem van? :D :oops:
Hát nem kevés OFF-olás lehetett..:D De most már én is kezdem összekapni magam, egyre többet irkálok és hozzászólok a dolgokhoz. :) Lassan elérjük a 300 hozzászólást, ez van, kicsit le vagyok maradva. :P

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1014 Dátum: 2011, 07 12, 01:13:50 »

rotfl Én meg nem tudom, hogyan lehet hozzászólást másik témába helyezni! :oops: Kommentet szinte sosem szoktam törölni, szóval... hacsak más nem jár erre, én ha akarom, ha nem, meghagyom az OFF-okat is! :D

Hát nem kevés OFF-olás lehetett..:D De most már én is kezdem összekapni magam, egyre többet irkálok és hozzászólok a dolgokhoz. :) Lassan elérjük a 300 hozzászólást, ez van, kicsit le vagyok maradva. :P

Nekem így is gyors, de jah, igazad van, kicsit hiányzik a fíling, én is toltam neki egy kis OC-t mindig! :) Mondjuk vannak alternatívák, amelyek jók ehhez a ROM-hoz is, és bennük van az OC/UV is, de most már lusta vagyok kernelt cserélni... :D

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1015 Dátum: 2011, 07 12, 01:19:03 »
rotfl Én meg nem tudom, hogyan lehet hozzászólást másik témába helyezni! :oops: Kommentet szinte sosem szoktam törölni, szóval... hacsak más nem jár erre, én ha akarom, ha nem, meghagyom az OFF-okat is! :D

Nekem így is gyors, de jah, igazad van, kicsit hiányzik a fíling, én is toltam neki egy kis OC-t mindig! :) Mondjuk vannak alternatívák, amelyek jók ehhez a ROM-hoz is, és bennük van az OC/UV is, de most már lusta vagyok kernelt cserélni... :D
Nyugodtan hagyd meg az OFF-okat, amíg nem szolnak érte, legalább egyre több oldal lesz, és mindenki azt fogja hinni, hogy húúú, biztos nagyon tuti lehet ez a rom. :P
A kernelcserére én is azt mondom, hogy inkább kihagyom. Jó ez így nekem, megszokás kérdése. Régen sose húztam fel a procit, csak ennél a romnál, ha addig kibírtam, akkor msot is menni fog. :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1016 Dátum: 2011, 07 12, 01:47:55 »
Nyugodtan hagyd meg az OFF-okat, amíg nem szolnak érte, legalább egyre több oldal lesz, és mindenki azt fogja hinni, hogy húúú, biztos nagyon tuti lehet ez a rom. :P
A kernelcserére én is azt mondom, hogy inkább kihagyom. Jó ez így nekem, megszokás kérdése. Régen sose húztam fel a procit, csak ennél a romnál, ha addig kibírtam, akkor msot is menni fog. :)

Szerintem ha sokat morognak, hogy így hiányzik a Voodoo, úgy az OC/UV, akkor vorbeth a következő kernelébe vissza fogja tenni ezeket a funkciókat! :) De majd meglátjuk... mindenesetre én most megyek, letámadom az ágyam! :D Jó éjt mindenkinek.

Nem elérhető norbert80

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Galnet RC3
« Reply #1017 Dátum: 2011, 07 12, 06:46:02 »
Sziasztok,

V4-nél van másnál is olyan jelenség, hogy nem lehet power off-olni és recovery tenni a készüléket?
Minden esetben restart lesz belőle. Kipróbáltam, az akksi ki/be, majd 3 gombost is, de semmi.
Kikapcsolt állapotban, ha ráteszem töltőre, bekapcsol .... ;)

Erre valakinek ötlete?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1018 Dátum: 2011, 07 12, 07:27:41 »
Sziasztok,
    V4-nél van másnál is olyan jelenség, hogy nem lehet power off-olni és recovery tenni a készüléket?
    Minden esetben restart lesz belőle. Kipróbáltam, az akksi ki/be, majd 3 gombost is, de semmi.
    Kikapcsolt állapotban, ha ráteszem töltőre, bekapcsol .... ;)
Erre valakinek ötlete?
Kikapcsolt állapotban töltőre téve mindig bekapcsol, ez a CM-ből származó bug, mindig így volt. ;)
A kikapcsolást és recoverybe tevést hogyan próbálod? Ha az értesítésekből teszem nekem mindig sikerül... :hmm:

Nem elérhető norbert80

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Galnet RC3
« Reply #1019 Dátum: 2011, 07 12, 08:52:23 »
Kikapcsolt állapotban töltőre téve mindig bekapcsol, ez a CM-ből származó bug, mindig így volt. ;)
A kikapcsolást és recoverybe tevést hogyan próbálod? Ha az értesítésekből teszem nekem mindig sikerül... :hmm:

Kikapcsolni a noti-ból, de rebootol. recoverybe csak 3gombosan, nem találtam notiban az ikonját (bár nem külön nem is tettem ki, ha alapból nincs kint) :)

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #1020 Dátum: 2011, 07 12, 11:16:58 »
Sziasztok!

Felraktam a leírtak alapján. A froyo telepítésénél láttam hogy rfs fájlokat másol át, gondolom akkor gyárilag az rfs fájlredszert tolta fel. Telepítettem a miui-t és kérdésem, hogy az átkonvertálta ext4-re?

Próbaképp ráraktam a DC 2.9-et, hogy ha esetleg nem akkor majd azzal átkonvertálom, de nem szerette, úgyhogy újra romcserét kellett csinálni.

Üdv,
SzS

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1021 Dátum: 2011, 07 12, 11:19:34 »
Kikapcsolni a noti-ból, de rebootol. recoverybe csak 3gombosan, nem találtam notiban az ikonját (bár nem külön nem is tettem ki, ha alapból nincs kint) :)
Recovery tényleg nincs ott, pardon! :$
Nem értem viszont miért indul újra. Próbáltad már elölről, a froyótól kezdve, teljesen újratelepítve?

Sent from my GalaxyS II

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1022 Dátum: 2011, 07 12, 11:21:25 »
Sziasztok!

Felraktam a leírtak alapján. A froyo telepítésénél láttam hogy rfs fájlokat másol át, gondolom akkor gyárilag az rfs fájlredszert tolta fel. Telepítettem a miui-t és kérdésem, hogy az átkonvertálta ext4-re?

Próbaképp ráraktam a DC 2.9-et, hogy ha esetleg nem akkor majd azzal átkonvertálom, de nem szerette, úgyhogy újra romcserét kellett csinálni.

Üdv,
SzS

Nincs konvertálás MIUI alatt, de nincs is rá szükség! :)

Nem elérhető stroom

• PDA: SGS
  • PDA ROM: JB
« Reply #1023 Dátum: 2011, 07 12, 11:24:33 »
Előre is elnézést kérek mindenkitől,de felteszek egy értelmetlen kérdést :oops:
Tehát: Ha nincs FM rádió, akkor működik e az FM transmitter app? :ima:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1024 Dátum: 2011, 07 12, 11:25:24 »
Sziasztok!

Üdv,
SzS
Kicsit elbökted azt a kernelcserét, de így tanul az ember! ;)
A fájlrendszered yaffs2 és ext4 kombó, ne aggódj, hasít ez rendesen! XD

Sent from my GalaxyS II