2024, 11 28, 23:49:14

Szerző Téma: [ROM] GALNET MIUI  (Megtekintve 154664 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: [ROM] GALNET MIUI
« Reply #1050 Dátum: 2011, 07 12, 21:28:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak, nemde?:P De amúgy, csak ő lett volna rá képes. De hát róla kiderült, hogy nem is ez az igazi barát, pedig szinte már a testvérem volt. Nah mindegy, ez már a múlt. Már csak a pénzem szolgáltassa vissza, jah és az antennával is gáz van, még nem szedtem szét a telót, de nagyon ritkán van térerőm is...úgyhogy szerintem kell egy új antenna is, szóval az is pénz lesz..://

Erről pont a Simple Plan - Last One Standing című száma jutott eszembe, idézem: "With a friend like you, I don't need an enemy". Hát igen... az ember csalódik másokban. Nekem 13 év után sikerült, amikor már azt hittem, hogy semmi esély nincs rá.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Dar0X

• PDA: Apple iPhone 5
« Reply #1051 Dátum: 2011, 07 12, 21:32:49 »
Erről pont a Simple Plan - Last One Standing című száma jutott eszembe, idézem: "With a friend like you, I don't need an enemy". Hát igen... az ember csalódik másokban. Nekem 13 év után sikerült, amikor már azt hittem, hogy semmi esély nincs rá.
Az a szomorú, hogy sajnos előfordul az ilyen, emberek vagyunk, és hibázhatunk. De nem bánkódom annyira azért, mert elveszítettem egy barátot, mert viszont lett szinte egy második családom, akikkel most fogok menni Balatonra. :) Velük tényleg olyanok vagyunk, mint egy család. :)
"Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter? :O" By: Dar0X

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: iPhone XL Plus ;)
  • PDA ROM: Ios 12
« Reply #1052 Dátum: 2011, 07 12, 21:42:12 »
Sziasztok! Sd kártyát sem támogatja a MIUI?

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1053 Dátum: 2011, 07 12, 21:46:46 »
Sziasztok! Sd kártyát sem támogatja a MIUI?
Az SD kártyát támogatja. :)

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #1054 Dátum: 2011, 07 12, 22:16:47 »
Az SD kártyát támogatja. :)
Csak azért kérdeztem, mert feltettem a romot, de sajnos nem láttam a fájljaimat, sem a mappák között nem tudtam az external sd-re lépni, sem a galéria, és hasonló programok nem látták a fájlokat... Nagyon tetszett maga a rom, magasan ver eddigi próbáltakat a felület, viszont mivel erre nem jöttem rá hogy hogyan kell elérni a külső sd-t, visszaraktam egy froyot... lehet adok neki még egy esélyt. Jó lett volna előre tudni, hogy mire számítsak, mi nem fog még működni (persze ez valszeg az én hibám), mert ugye nem mindent használ az ember, és tud dolgokat nélkülözni(pl rádió), vagy helyettesíteni...Ha valakinek van kedve dobhatna egy linket, ahol le van írva, hogy mi az ami nem működik még.

Köszönöm.

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1055 Dátum: 2011, 07 12, 23:04:15 »
Csak azért kérdeztem, mert feltettem a romot, de sajnos nem láttam a fájljaimat, sem a mappák között nem tudtam az external sd-re lépni, sem a galéria, és hasonló programok nem látták a fájlokat... Nagyon tetszett maga a rom, magasan ver eddigi próbáltakat a felület, viszont mivel erre nem jöttem rá hogy hogyan kell elérni a külső sd-t, visszaraktam egy froyot... lehet adok neki még egy esélyt. Jó lett volna előre tudni, hogy mire számítsak, mi nem fog még működni (persze ez valszeg az én hibám), mert ugye nem mindent használ az ember, és tud dolgokat nélkülözni(pl rádió), vagy helyettesíteni...Ha valakinek van kedve dobhatna egy linket, ahol le van írva, hogy mi az ami nem működik még.

Köszönöm.
Ha jól emlékszem akkor az FM rádió, a TV kimenet, és még 1 valami nem működik, de arra már nem emlékszem, bocsi.  Viszont én lépek. Mindenkinek további szép napokat, remélem nekem is az lesz. :) Azért remélem hiányonzi fogok....:D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1056 Dátum: 2011, 07 12, 23:43:11 »

Köszönöm.
A kolléga nagyjából leírta a negatívumokat, van még ugye pl. a divx nem megy alapból, de rockplayer simán viszi.  ;)
Az SD-vel csak az volt a gond, hogy olyan froyót tettél fel, amiben nem volt bootloader. Tedd rá csak a bootloadert külön, reboot után meg lesz az a fránya kártya!  :ok:
A fájl megtalálod perka oldalán You are not allowed to view links. Register or Login -Samsung-i9000-bootloaders_odin-Bootéoader_JPJ_odin.tar  :)

OFF
Ma megvettem az SGS II-t, root - efs mentés már megvolt  :D, igyekszem most megtanulni ott is a fortélyokat. Itt további sok örömet kívánok mindenkinek a miuival - SGS-el, követgetem majd a fórumot, ha tudok írok is. Remélem sokatok átvonul majd az SGS II topikba, és folytatódik együtt minden tovább! :ima:
ON

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1057 Dátum: 2011, 07 13, 00:05:27 »
Ha jól emlékszem akkor az FM rádió, a TV kimenet, és még 1 valami nem működik, de arra már nem emlékszem, bocsi.  Viszont én lépek. Mindenkinek további szép napokat, remélem nekem is az lesz. :) Azért remélem hiányonzi fogok....:D

Persze, hogy fogsz! Ebből a közösségből mindenki hiányzik, ha távol van X napon keresztül - mivel ez a "community" úgy jó, ahogy van! :) Jó bulizást, és még egyszer boldog szülinapot! :)

Köszönöm.

Az első oldalon lévő trükköt nem próbáltad ki? Hogy létrehozol egy "external_sd" mappát a fájlkezelőben, majd nyomsz egy reboot-ot?

A kolléga nagyjából leírta a negatívumokat, van még ugye pl. a divx nem megy alapból, de rockplayer simán viszi.  ;)
Az SD-vel csak az volt a gond, hogy olyan froyót tettél fel, amiben nem volt bootloader. Tedd rá csak a bootloadert külön, reboot után meg lesz az a fránya kártya!  :ok:
A fájl megtalálod perka oldalán You are not allowed to view links. Register or Login -Samsung-i9000-bootloaders_odin-Bootéoader_JPJ_odin.tar  :)

OFF
Ma megvettem az SGS II-t, root - efs mentés már megvolt  :D, igyekszem most megtanulni ott is a fortélyokat. Itt további sok örömet kívánok mindenkinek a miuival - SGS-el, követgetem majd a fórumot, ha tudok írok is. Remélem sokatok átvonul majd az SGS II topikba, és folytatódik együtt minden tovább! :ima:
ON

Sok boldogságot az SGS II-vel! :) Hiányozni fogsz... :( De remélem, hogy hamarosan újra közös topikokban ronthatjuk együtt a levegőt! :D

Nem elérhető xano8574

• Vitéz
« Reply #1058 Dátum: 2011, 07 13, 00:39:18 »
Az első oldalon lévő trükköt nem próbáltad ki? Hogy létrehozol egy "external_sd" mappát a fájlkezelőben, majd nyomsz egy reboot-ot?

Sikerült végre... végül is mire ezt elolvastam, addigra megoldódott...köszi

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1059 Dátum: 2011, 07 13, 00:43:52 »
Sikerült végre... végül is mire ezt elolvastam, addigra megoldódott...köszi

Mindegy, az a lényeg, hogy működik! :ok: :)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #1060 Dátum: 2011, 07 13, 03:44:08 »
Persze, hogy fogsz! Ebből a közösségből mindenki hiányzik, ha távol van X napon keresztül - mivel ez a "community" úgy jó, ahogy van! :) Jó bulizást, és még egyszer boldog szülinapot! :)
Köszi még egyszer. Hála a jó égnek sikerült egy percet se aludni az este, úgyhogy az utolsó órában azt mondtam, hogy inkább felkelek és gépezek addig. :D Úgyhogy most kávézgatok, hogy ne punnyadjak majd be, és hamarosan készülődök. :) Remélem azért sok érdekességről nem fogok lemaradni, majd valahonnan megpróbálom lopni a wifi-t... :P

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
« Reply #1061 Dátum: 2011, 07 13, 08:14:12 »
Sziasztok, nagyon kacsintgatok erre a romra, hisz látom, hogy legtöbben ezt használjátok mielőtt nekiállnék felrakni lenne 2 kérdésem:).

Jelenleg Bezke 5.0-át használok jvq alappal. Kérdés az, hogy ami az első hszben van az rám is vonatkozik, tehát csináljam azt, vagy előtt mást kell csinálnom?

Számomra nem volt teljesen egyértelmű az első hsz-ből, inkább megkérdezem. Most akkor van benne magyar nyelv vagy nincs?:)

Köszi.

üdv: Pracli

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1062 Dátum: 2011, 07 13, 08:20:19 »
Sziasztok, nagyon kacsintgatok erre a romra, hisz látom, hogy legtöbben ezt használjátok mielőtt nekiállnék felrakni lenne 2 kérdésem:).

Jelenleg Bezke 5.0-át használok jvq alappal. Kérdés az, hogy ami az első hszben van az rám is vonatkozik, tehát csináljam azt, vagy előtt mást kell csinálnom?

Számomra nem volt teljesen egyértelmű az első hsz-ből, inkább megkérdezem. Most akkor van benne magyar nyelv vagy nincs?:)

Köszi.

üdv: Pracli
Igen,rád is vonatkozik,nem vagy kivétel.Elsőnek feltakod a speedmodot is tartalmazó froyot majd a miuit a leírtak alapján.Magyar nyelv nincs benne alapból de van hozzá magyarítás amit ugyanúgy mint a romot,cwm-ből telepítheted majd ezután a menüben már szerepelni fog a magyar nyelv.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #1063 Dátum: 2011, 07 13, 08:36:42 »
Egy kis érdekesség...
Gyári romnál (JVP, JVQ) ha valamit töltögettem lefelé és hívtak, akkor megszakadt a letöltés amíg le nem raktam a telefont, market, gmail, browser... semmi nem ment, az adatkom. ikon is eltűnt.
Ennél a romnál ez gyönyörűen megy :)
Sajnos ez az aksi téma... 100%ról vettem le, beértem melóba 50 perc és 95%-ra esett le úgy, hogy ki se vettem a táskámból, most lekapcsoltam adatkomot, hátha jobban bírja... kíváncsi leszek.

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1064 Dátum: 2011, 07 13, 08:56:57 »
Nah felraktam a romot, háát igen ez egy más életérzés, legalábbis még nem találom a dolgokat, de majd megszokom:).

Itt ilyennel kell foglalkozni hogy lagfix meg hasonlók?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1065 Dátum: 2011, 07 13, 08:59:54 »

Nem
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #1066 Dátum: 2011, 07 13, 09:05:34 »
Nah felraktam a romot, háát igen ez egy más életérzés, legalábbis még nem találom a dolgokat, de majd megszokom:).

én felraktam az iphone theme-et... kísérteties :)
Már csak a Market-et kellene átnevezni Apples Store-ra :)

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1067 Dátum: 2011, 07 13, 09:07:32 »

én felraktam az iphone theme-et... kísérteties :)
Már csak a Market-et kellene átnevezni Apples Store-ra :)

Most egyelőre Pocok témájával ügyködök:)

Nem elérhető konyok

• Navigáció / Navigation: IGO, Sygic Aura
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XWLSS
« Reply #1068 Dátum: 2011, 07 13, 09:49:00 »
Üdv mmindenkinek!

Romcserére szántam rá magam. Nem azért mert gond van a mostanival, hanem... miért ne?  ;)
De mielőtt csinálom azért kérdezek.

Az első oldalt olvasgatva (mert ugye azaz alap) látom a telepítés menetét.

1. Töltsd fel teljesen az akksit és másold be a Galnet Féle MIUI romot az SD kártyádra.
2. Rakd fel Odinnal a Froyo-t/speedmod már bennevan/. PDA Részhez kell betallózni!
3. A froyo után elakad a Speedmodos Recovery-ben, itt wipe data/factory resetet csinálni.
4. Majd telepíted a MIUI Romot. /párszor újraindul telepítés közben/

Az 1. pont okés.
A 2. pont már kérdéses. Nekem most pillanatnyilag egy Darky's v9.2 EE van a telefonon. Ez 2.2.1 firmvare, XXJPY, és speedmod k13c-500hz-t tartalmaz. Akkor ugye nekem kell telepítenem az ajánlott Froyo-t? Lehetek kivétel?  :ima:
Ha viszont nem kell telepítenem akkor Recovery-ben zúzok mindent (wipe data/ factory reset, data, datadata) és mehet a 4. pont?

Jól gondolom én ezt az egészet? Vagy kell még valamit tudnom?

A segítséget előre is köszönöm.

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1069 Dátum: 2011, 07 13, 10:54:53 »
Hali!
 Eddig teljesen jol megy a rom:-) l, ami zavar az egyedül az, hogy 3 óra alatt 100-ról 50% lett az akku.

Valamint szeretném megkérdezni, hogy oc-hoz milyen kernelt ajánlotok? Esetleg egy valaki linkelhetne, hogy találom meg azt a kernelt.

Illetve még arra nem jöttem rá, hogy tudom az asztalokat módosítani, áthelyezni, illetve az elsődleges asztalt kijelölnibmeg hasonlók.

Köszi.

Üdv.: Pracli

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1070 Dátum: 2011, 07 13, 11:07:44 »
Hali!
 Eddig teljesen jol megy a rom:-) l, ami zavar az egyedül az, hogy 3 óra alatt 100-ról 50% lett az akku.

Valamint szeretném megkérdezni, hogy oc-hoz milyen kernelt ajánlotok? Esetleg egy valaki linkelhetne, hogy találom meg azt a kernelt.

Illetve még arra nem jöttem rá, hogy tudom az asztalokat módosítani, áthelyezni, illetve az elsődleges asztalt kijelölnibmeg hasonlók.

Köszi.

Üdv.: Pracli

Ügye ügye. :D Amilyen szép és okos ezt a rom,olyan éhes.Ha nincs pótaksid akkor nem menj messzire a töltőtöl.

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1071 Dátum: 2011, 07 13, 11:12:29 »
Hmm, az igazság az, hogy szerintem eleve gyorsabban merül sx sgs mint a spica, de ezt betudom a hatalmas teljesítmény különbségnek.
Az előző kérdéseimre nem tudja valaki a választ?
Esetleg valahogy lehetne uv-t állítani? Az gondolom megnövelné az akku idejét is.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1072 Dátum: 2011, 07 13, 11:17:08 »
Hmm, az igazság az, hogy szerintem eleve gyorsabban merül sx sgs mint a spica, de ezt betudom a hatalmas teljesítmény különbségnek.
Az előző kérdéseimre nem tudja valaki a választ?
Esetleg valahogy lehetne uv-t állítani? Az gondolom megnövelné az akku idejét is.

Egy pár oldallal korábban Kromosome leírta melyik programmal lehet módosítani a cpu órajelét és az uv-t.

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1073 Dátum: 2011, 07 13, 11:18:14 »
Köszi meglesem :-)

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
« Reply #1074 Dátum: 2011, 07 13, 11:40:31 »
Ahogy olvastam csak ebből az új vorbethből hagyták ezt ki, akkor várok addig marad így, ezért tuti nem fogok kernelt cserélgetni :-p.

Más:
Én még azt hittem, hogy a spica mögött van a legjobb közösség, hát tévettem :-). Elképesztően jó sgs tulajnak lenni és ebbe a közösségbe tartozni:-).

Köszi nektek!