Az oké, ezzel nincs is baj, de azt tudni kell h ez egy műanyag dobozba bezárt szinte már pc, gyakorlatilag "0" hűtéssel. Alapból melegebb a kütyü ha használod, húzva pedig hosszú távon tuti bukó. Bár én nem szóóótam
Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról
Az okés hogy szanaszét van témázva és nagyon jól testre szabható egy ROM, de hogy miért jó az ha egy dupla magos 1,2ghz-s cuccot tovább húzni, azt sosem fogom megérteni. Akinek emiatt megy tönkre a kütyüje, sztem megérdemli....
Te teljesen hülyének nézel úgy őszintén??
Tisztában vagyok vele hogy nincs hűtése, és ha melegedne, nem is használnám. Főképp nem ajánlgatnám. Volt amelyik melegedett, azt le is szedtem gyorsan. Ha nem próbáltad ne irj véleményt, mert el riasztod azt is akinek éppen tetszene.
Egyébként a tiéd is melegszik húzás nélkül ha játszol vele, de én speciel nem játékra használom a telefonom.
Nos én azért húzom az 1,2 Ghz-es dupla magot, mert érezhetően, sokkal gyorsabb a cucc tőle. Én személy szerint ezt várom el az Android-tól. Nem szeretem mikor rátaperolok valamire, és gondolkodik, főleg nem vezetés közben.